Omnio schoenen. Stoere en nette schoenen van Omnio London


Omnio London is een schoenmerk dat zowel nette as stoere schoenen voor dames en heren maakt. In tegenstelling van wat de naam doet vermoeden is Omnio London een label van het Nederlandse schoenmerk Hinson. Omnio schoenen zijn er als sneakers, booties en veterschoenen voor dames en heren.


Omnio schoenen in Nederland en Belgiƫ

Hoewel Omnio een Nederlands merk schoenen is zijn deze schoenen en laarzen niet heel makkelijk in Nederland te koop. Een schoenwinkel die veel Omnio schoenen verkoopt is Schoenen Torfs. Deze grote Belgische keten schoenenwinkels verzendt de schoenen gratis naar Belgiƫ en Nederland.


Omnio schoenen voor dames en heren

Aanvankelijk waren Omnio schoenen aan dames voorbehouden, maar inmiddels in de collectie uitgebreid met herenschoenen. Aanvankelijk bestond het aanbod ook voornamelijk uit stoere booties. Ook op dit punt is het aanbod aan Omnio schoenen veel groter geworden. Een groot deel van de collectie bestaat nu uit nette schoenen die heel goede zakelijk of op een andere formele gelegenheid gedragen kunnen worden.Prima prijs / kwaliteit verhouding

Wat wel gebleven is, is de zeer aantrekkelijke prijs van Omnio schoenen. Zonder Omnio schoenen meteen als goedkoop te bestempelen kunnen we gerust zeggen dat deze schoenen gezien de kwaliteit en uitstraling heel voordelig worden aangeboden.

Vooral als bovenstaande winkel ze weer eens in de aanbieding heeft!