Dit zijn voor jou de beste laarzen!


Wil je weten welke laarzen voor jou de beste laarzen zijn? Kijk dan in de Laarzen Keuzegids. Deze keuzegids vertelt je precies welke dameslaarzen er het best bij jouw figuur passen.De ene laars staat nu eenmaal mooier bij een bepaald damesfiguur dan de andere laars. En soms kan je met een bepaald soort laarzen ook je figuur corrigeren. Zo laten goed aansluitende overknee laarzen met een hak je benen langer en slanker lijken. Dat is wel een heel aangename manier van corrigeren, met een paar mooie stijlvolle overknee laarzen!

Een puntige neus van de laars geeft optisch ook een veel langer effect.

Je benen langer laten lijken kan ook met halfhoge laarzen met hak. Het mooist komen ze uit als de laarzen zowel bij boven de enkel als boven de kuit wat smaller toelopen. In de Laarzen Keuzegids zie je daar voorbeelden van.

Ben je ontevreden over je benen? En vestig je er daarom liever niet de aandacht op. Hou je laarzen dan simpel. Kies voor één kleur en één materiaal. Wil je juist wel met je mooie benen pronken? Dan kun je de aandacht die kant op trekken met franjes, riempjes, prints en andere aandachttrekkers.

En dit zijn maar enkele tips. Kijk in de bovenstaande Laarzen Keuzegids voor veel meer tips en heel veel voorbeelden van de betreffende laarzen.