Via Vai (ook wel ViaVai genoemd) is een merk schoenen dat heel mooie trendy damesschoenen en dameslaarzen maakt.

Via Vai schoenen zitten heerlijk en zijn van een uitstekende kwaliteit. Maar bovenal, ze zien er prachtig uit!

Modieuze schoenen en laarzen van hoge kwaliteit

De moderne modebewuste vrouw wordt aangesproken door de trendy designs en eigentijdse modellen. Aan Via Vai schoenen en laarzen zie je meteen dat ze gemaakt zijn van de beste materialen. Via Vai schoenen zijn ook altijd met leer gevoerd en hebben een uitstekende pasvorm.

Moderne trendy damesschoenen

De schoenen en laarzen van Via Vai zijn modern en trendy. Zowel voor de winter als voor de zomer heeft Via Vai prachtige schoenen. Ze hebben in het assortiment ballerina’s, clogs, enkellaarzen, knielaarzen, korte en lange laarzen, pumps, sandalen en slippers. Kortom, alles voor damesvoeten!

Informatie Via Vai schoenen

Via Vai behoort tot de grootste schoenenmerken van Nederland. Via Vai schoenen en laarzen kom je bij de meeste grote schoenenwinkels tegen. Het merk is in 1992 opgericht door Ruud Pessers. Deze liefhebber van Italiaans design, Italiaanse schoenen en het land Italiƫ zette zijn eigen schoenmerk op waar schoenen en laarzen gemaakt werden in Italiaanse stijl, maar geoptimaliseerd voor Nederlandse vrouwen.

Ruud Pessers begon met een bedrijfje aan huis, maar inmiddels is Via Vai Shoes een internationaal actief schoenmerk met een hoofdkantoor in Kaatsheuvel dat zijn schoenen verkoopt in de Benelux, Scandinaviƫ en Duitsland.

Via Vai maakt damesschoenen en dameslaarzen in vele soorten. Onder andere pumps, sneakers, enkellaarsjes, espadrilles en hoge laarzen. Maar ook tassen en andere accessoires behoren inmiddels tot het aanbod.

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen van Via Vai schoenen voor alle schoenen en laarzen van dit Nederlandse merk bij de belangrijkste schoenenwinkels.


Foto’s: ViaVai

Onderwerpen:
ViaVai schoenen, Via Vai laarzen, dameslaarzen, dameslaarsjes, ViaVai laarsjes, Via Vai schoenen,