Akua schoenen zijn Italiaanse damesschoenen van hoge kwaliteit en met veelal een klassiek traditioneel uiterlijk. Akua is in Nederland vooral bekend om haar laarzen.

Akua laarzen zijn er als hoge laarzen en als enkellaarsjes. Ze zijn te koop in varianten met verschillende schachtbreedtes, voor dames met smalle, normale en brede kuiten.

Ook varieert Akua met de hakhoogtes. Je kunt kiezen voor schoenen en laarzen met een hoge of minder hoge hak. Kijk hier voor aanbiedingen van Akua laarzen en schoenen.

Betaalbare kwaliteit

Akua laarzen en schoenen is schoeisel van hoge kwaliteit die met veel zorg worden gemaakt. Toch zijn deze dameslaarzen en damesschoenen best betaalbaar.

Klassiek en modern

De stijl van de Akua laarzen en schoenen is vrij klassiek, hoewel er er ook modernere Akua enkellaarsjes zijn met studs. Maar over het algemeen staat het merk bekend om de klassiek hoge Akua laarzen met de klassiek elegante vormgeving die Italiaanse dameslaarzen kenmerkt. De elegantie wordt versterkt door de vrij hoge hak van veel Akua laarzen.

Zowel de enkellaarzen als de hoge dameslaarzen van Akua zijn bijzonder geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar goede elegante dameslaarzen met een klassiek uiterlijk.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor modellen en prijzen.

Onderwerpen:
Akua laarzen, dames, Akua schoenen, lange laarzen, hoge laarzen. dameslaarzen.

Productselectie: Miinto