Angela Ripari schoenen zijn echt stoere damesschoenen. Angela Ripari maakt onder andere sneakers, booties, instappers en ballerina’s.

Al deze damesschoenen zien er heel stoer uit. Zelfs de op het eerste gezicht zo vrouwelijke ballerina’s zijn voorzien van een doodshoofd. Geen schoenen voor prinsesjes dus.

Angela Ripari schoenen zijn schoenen voor stoere meiden en vrouwen. Vrouwen die kracht en zelfverzekerdheid willen uitstralen. Kijk bij de aanbiedingen van Angela Ripari schoenen voor voordelige schoenen van dit stoere merk damesschoenen.

We hebben momenteel geen aanbevolen winkels voor Angela Ripari schoenen in Nederland. Kijk op de Schoenmaatvinder voor andere leuke schoenen in jouw maat.

Angela Ripari sneakers

Angela Ripari maakt sneakers als de Keyla, Kelja en de Kendra. Het zijn hoge sneakers die nauwelijks als dusdanig te herkennen zijn. Stoere damessneakers van leer met een sleehak en een sluiting van klittenband.

Angela Ripari booties

Een populaire bootie/enkellaars van dit merk is de Angela Ripari 1100. Dit is een cognac lederen bootie met ‘gouden’ gespen boven en onder. Deze gespen zorgen er voor dat deze enkellaarzen er toch weer stoerder en krachtiger uitzien dan de damesbooties van andere merken.

Angela Ripari ballerina’s

De Angela Ripari ballerina’s/loafers zijn een verhaal apart. Het model van deze suede loafers, in tal van kleuren, in heel vrouwelijk, maar door de schedel op de neus van de schoen worden deze instappers toch ook weer heel stoer. Echt schoenen voor stoere vrouwen.

Onderwerpen:
Angela Ripari schoenen dames, Angela Ripari damesschoenen.