Asics is een toonaangevend merk in sportschoenen. Asics maakt schoenen voor vele sporten, waarvan hardlopen, hockey, volleybal, tennis, handbal, korfbal en indoor het belangrijkste zijn.

Het Japanse Asics behoort tot de vijf grootste fabrikanten van sportartikelen ter wereld. Hun Asics sportschoenen en sportkleding zijn dan ook van uitstekende kwaliteit en soms zeer innovatief. Ook Asics sneakers zijn erg populair.

Asics volleybalschoenen en Asics korfbalschoenen worden dan ook gedragen door de Nederlandse nationale teams, en ook van de Nederlandse atletiekunie is Asics de schoenenleverancier.
Kijk hier voor aanbiedingen van Asics schoenen.

Asics levert niet alleen sportschoenen voor heren en dames, maar ook sportschoenen voor jongens en meisjes.
De sportschoenen van Asics zijn populair bij de deelnemers van alle bovengenoemde sporten. of het nu gaat om Asics hardloopschoenen, Asics tennisschoenen, Asics volleybalschoenen, Asics handbalschoenen of schoenen voor korfbal, atletiek of indoorsporten.

Het sportmerk Asics

Asics is een Japanse fabrikant van sportschoenen en sportkleding. Het merk is vlak na de Tweede Wereldoorlog opgericht. Als naam werd gekozen voor Asics dat staat voor het Latijnse ‘Anima Sana In Corpore Sano’ (een gezonde geest in een gezond lichaam).

Asics is geen imitator maar een innovatief sportmerk dat nieuwe producten ontwikkelt, gebruik maakt van nieuwe materialen en de lichaamsbeweging bestudeert om zijn sportkleding en sportschoenen te verbeteren.

Asics is ook actief als sponsor in de sportwereld. In Nederland is het merk onder meer officieel sponsor van de NOC*NSF.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Asics schoenen om al deze schoenen tegen een lage prijs te kopen.
 
Onderwerpen:
Asics sportschoenen, Asics sneakers, Asics schoenen, sportkleding, hardloopschoenen, tennisschoenen, volleybalschoenen, handbalschoenen.