Azzaro schoenen zijn modieuze damesschoenen en herenschoenen van Italiaans/Frans fabrikaat. Azzaro is een modemerk opgericht door de couturier en parfumier Loris Azzaro. Azzaro maakte eind jaren zestig naam met zijn gedurfde en glamoureuze kledingontwerpen.

Azzaro was aanbankelijk een extravagant modemerk dat het vooral bij de jet-set erg goed deed. In de loop der tijd is de Azzaro mode echter minder uitbundig en heel draagbaar geworden. Dat geldt ook voor de Azzaro schoenen.

Azzaro is een van origine Italiaans modemerk dat zijn hoofdkantoor in Parijs heeft. In Nederland zijn de Azzaro schoenen minder bekend dan in de ons omringende landen. Azzaro is tegenwoordig vooral bekend om zijn tassen en parfums maar het merk heeft ook een grote en brede collectie mooie schoenen.

Kijk hier voor aanbiedingen van Azzaro schoenen

Over Azzaro schoenen

Enkellaarsjes, pumps, sneakers, ballerina’s, booties, veterschoenen, voor de meest uiteenlopende damesschoenen en herenschoenen kun je bij Azzaro terecht. Het zijn nette verzorgde schoenen van hoge kwaliteit met een geweldige pasvorm. Azzaro schoenen zijn ook heel comfortabel om te dragen. De stijl van Azzaro schoenen is netjes. Het zijn schoenen die je ook heel goed zakelijk kunt gebruiken.