B Amsterdam is een jong merk schoenen dat overigens niet uit Amsterdam maar uit Waalwijk komt. Deze plaats is echter internationaal ietsje minder aansprekend. B Amsterdam (internationaal meer bekend als B Shoes Amsterdam) is helemaal gespecialiseerd in modieuze sneakers voor heren.


Mede doordat B Amsterdam / B Shoes Amsterdam schoenen nog niet zo lang bestaan zijn er nog niet zoveel schoenenwinkels die deze prachtige herensneakers aanbieden. Gelukkig zijn ze online makkelijker te vinden, kijk maar bij de aanbiedingen van B Amsterdam schoenen waar je deze mooie sneakers voordelig kunt kopen.

Momenteel zijn de B Shoes Amsterdam niet verkrijgbaar, kijk bij de sneakers tips voor de mooiste en beste alternatieven.

B Amsterdam schoenen zijn luxe leren sneakers van hoge kwaliteit met een nette uitstraling. B Amsterdam sneakers kunnen gerust onder een pak of zakelijk kostuum gedragen worden. Ze zijn er als hoge sneakers en als lage sneakers en in vele stijlvolle kleuren.

Informatie B Amsterdam schoenen

Shoes from the Capital is de slogan van B Amsterdam. Nou wordt Waalwijk ook wel eens de schoenenhoofdstad van Nederland genoemd dus helemaal gejokt is dit niet. Het merk is in 2015 opgericht door de Unlimited Footwear Group uit die Brabantse stad. De Unlimited Footwear Group had toen al vele tientallen jaren ervaring in het maken van schoenen en laarzen. Onder andere het schoenmerk Bullboxer wordt door hen op de markt gebracht. Ook maken ze onder licentie schoenen voor Gaastra en Björn Borg en maken ze schoenen voor diverse ketens die ze onder eigen namen verkopen.

B Amsterdam schoenen zijn te herkennen aan de plattegrond van Amsterdam op de zool van iedere schoen. Het zijn tijdloze modieuze sneakers die gemaakt zijn van zacht en soepel kalfsleer en voorzien zijn van een volnerf voering. Goedkoop zijn B Amsterdam schoenen niet, maar dat kun je ook niet verwachten van schoenen met zoveel klasse en met zo’n hoge kwaliteit.

Hieronder nog wat voorbeelden van B Amsterdam schoenen.


Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van B Amsterdam schoenen om deze stijlvolle sneakers tegen de laagste prijs te kopen.

Onderwerpen:
B Amsterdam schoenen, B Shoes Amsterdam sneakers.