Barker is een klassiek Brits merk schoenen. Als sinds 1880 maakt Barker schoenen en laarzen. En nog steeds worden Barker schoenen met de hand gemaakt van de beste soorten leer.

Barker schoenen zijn zoals je van zo’n klassiek Engels merk mag verwachten stijlvol en verzorgd. Barker schoenen kun je omschrijven als nette klassieke herenschoenen, ook al zitten er ook enkele damesschoenen in de collectie.

Het hart van de Barker collectie bestaat uit de klassieke veterschoen voor heren. Daarop worden vele variaties gemaakt. Als deze schoenen zien er stijlvol uit en ze laten de voet goed ademen door een combinatie van leer en kurk. Barker schoenen staan er ook om bekend dat ze goed buigzaam zijn. Daarom dragen Barkers erg comfortabel. Maar dit betekent niet dat Barker schoenen gedurende het dragen hun vorm verliezen, integendeel deze schoenen blijven jarenlang verbluffend goed in model.

En ondanks deze hoge kwaliteit en het handwerk zijn Barker schoenen niet bijzonder duur. Kijk maar bij de aanbiedingen van Barker schoenen.

Over Barker schoenen

Oprichter van het schoenmerk Barker was de schoenmaker Arthur Barker, een vakman die al snel naam zou maken met zijn waterdichte laarzen. Met goed ondernemerschap bouwde hij zijn eenmansbedrijfje uit tot een heuse schoenfabriek die in de Eerste Wereldoorlog het Britse leger van laarzen voorzag.

Tegenwoordig wordt er in de schoenfabriek van Barker jaarlijks 200.000 paar schoenen met de hand gemaakt. Met ambachtelijke vaardigheden en vakmanschap. Deze Barker schoenen worden over de hele wereld verkocht.

In Nederland zijn Barker schoenen desondanks niet makkelijk verkrijgbaar, maar bij de bovenstaande aanbiedingen vind je deze stijlvolle handgemaakte herenschoenen online in Nederland.

Zie ook: Meer goede nette herenschoenen

Onderwerpen:
Barker schoenen heren, nette herenschoenen, handgemaakte herenschoenen.

Productselectie: Spartoo