Je kunt het aan de trendy Barracuda sneakers en andere moderne Barracuda schoenen niet afzien, maar dit Italiaanse merk schoenen bestaat al sinds 1896! Al sinds mensenheugenis maakt Barracuda schoenen van hoge kwaliteit die er ook nog eens heel goed uitzien.

Hier kun je deze Barracuda schoenen voordelig kopen

Barracuda sneakers, van leer en wol

Hoewel Barracuda ook veel andere schoenen maakt, staat het schoenmerk in Nederland en Belgiƫ vooral bekend als een sneakermerk. Een groot deel van de collecties die in ons land te koop zijn betreft Barracuda sneakers. Dit zijn niet zomaar casual sneakers, maar heel moderne modieuze schoenen, zowel voor dames als voor heren. Barracuda sneakers zijn geen standaard sneakers, maar juist heel luxe sneakers.

De veelgeprezen leren Barracuda sneakers hebben gezelschap gekregen van unieke sneakers gemaakt van merino-wol. Op de foto hieronder zie je een paar van dit soort wollen sneakers.

Het uitbrengen van deze wollen sneakers is een opmerkelijke stap voor een schoenmerk dat juist bekend staat om zijn schoenen gemaakt van de beste leersoorten. Maar dit bewijst ook dat Barracuda een innovatief merk schoenen is dat niet op zijn lauweren rust.

Informatie Barracuda schoenen

Op deze pagina zie je enkele foto’s van Barracuda sneakers en andere Barracuda schoenen. Zoals je ziet hebben we niet te maken met standaard schoenen. De designers van dit merk fashion-schoenen leveren keer op keer originele en mooie schoenen af. Deze worden in de Italiaanse fabriek met de hand in elkaar gezet door deskundige schoenmakers. Zo krijg je prachtige sneakers en andere schoenen die modieus, trendy en van hoge kwaliteit zijn.

Kijk bij de eerder genoemde winkels voor alle mooie Barracuda sneakers en andere Barracuda schoenen en hun prijs.

Foto’s: Barracuda

Onderwerpen:
Barracuda sneakers, Barracuda schoenen, luxe sneakers.