Bristol is een populaire winkel voor schoenen met een bijzonder goede en goedgevulde webwinkel. Bij de Bristol webshop koop je schoenen van zowel bekende merken als low-budget eigen merken tegen opmerkelijk lage prijzen. Ook voor kleding, sportartikelen en mode-accessoires kun je online bij de Brisol webwinkel terecht.

Budget merken en A-merken tegen een lage prijs

Eigen voordelige merken als Panther, Trend One, 2-Bizzy, Oaksfield en Woeffies gaan bij Brisol hand in hand met bekende A-merken als Nike, Adidas, Birkenstock, Le Coq Sportif, Asics en Skechers. Vooral veel sportieve merken, wat overigens niet betekent dat Bristol alleen casual schoenen verkoopt. Ook voor nette zakelijke schoenen of pumps kun je prima bij Bristol terecht. Tegen een lage prijs!

Kijk bij de aanbiedingen van de Bristol webshop voor al deze schoenen tegen zeer lage prijzen.

Gratis bezorging vanaf 24,99 euro

Bristol is onderdeel van Euro Shoe en heeft 270 winkels in de Benelux waarvan 125 in Nederland. De schoenen, kleding, accessoires en ander artikelen die je in de Bristol webshop koopt kun je zonder kosten in de winkels afhalen of gratis retourneren. Het is echter niet nodig om je bestellingen op te halen want de bezorging aan huis is al vanaf bestellingen van 24,99 euro gratis.

Kijk voor alle voordelige schoenen, of dat nu schoenen van hun eigen merken zijn, of van bekende A-merken, bij de bovenstaande online aanbiedingen van Bristol.

Onderwerpen:
Bristol schoenen, korting Bristol, goedkope schoenen Bristol, aanbiedingen Bristol.