Bumper schoenen zijn stoere sportieve kinderschoenen. Bumper kinderschoenen zijn er zowel voor jongens als voor meisjes.

De collectie Bumper schoenen bestaat voornamelijk uit sneakers, maar Bumper maakt in beperkte mate ook andere stoere kinderschoenen zoals booties.
Bumper schoenen worden met veel vakmanschap met de hand gemaakt. Daardoor zijn het geen goedkope kinderschoenen, maar je krijgt wel heel mooie schoenen van hoge kwaliteit voor je geld. Kijk bij de aanbiedingen van Bumper schoenen voor voordelige Bumper sneakers en andere Bumper schoenen voor jongens en meisjes bij alle belangrijke Nederlandse schoenenwinkels.

We hebben momenteel helaas geen aanbevolen winkels waar in je in Nederland Bumper schoenen kunt kopen. Kijk bij de goede kinderschoenen voor de beste alternatieven.

Bumper sneakers

Lage en hoge sneakers voor meisjes en jongens domineren de Bumper collectie. Het zijn sportieve stoere kindersneakers van hoge kwaliteit. Al deze sneakers en andere Bumper schoenen worden met de hand gemaakt in de regio Marche in Italiƫ. In Marche zijn talloze schoenenfabrieken en schoenenfabriekjes gevestigd waar vaak met de hand op ambachtelijke wijze schoenen van hoge kwaliteit worden gemaakt.

Kwaliteit Bumper schoenen

Veel van de elegante Italiaanse damesschoenen en dameslaarzen komen uit deze regio vandaag, maar dus ook de Bumper kinderschoenen. Je ziet aan deze Bumper schoenen de kwaliteit goed af. Het zijn duidelijk geen machinaal gemaakte kindersneakers zoals van veel grote merken. Deze kinderschoenen zijn ambachtelijk vakwerk.

Onderwerpen:
Bumper schoenen, kinderen, kinderschoenen, jongens, meisjes.