Calver is een Italiaans merk dat nette herenschoenen maakt van het beste leer uit Italië. Calver schoenen stralen stijl en klasse uit.

Calver schoenen worden vooral zakelijk veel gedragen. Het zijn stijlvolle herenschoenen die prachtig staan onder een net pak.
Calver maakt vooral nette veterschoenen en broques. Deze zijn bruin of zwart van kleur. Neutrale kleuren die makkelijk met zakelijke kleding te combineren zijn. Voor een wat meer moderne look maakt Calver ook mooie stijlvolle veterlaarsjes voor heren.

Gezien de hoge kwaliteit en grote zorg die de maker aan de schoenen besteedt is het niet verwonderlijk dat Calver schoenen geen goedkope schoenen zijn. Maar ze zijn wel heel goed te betalen. 

Calver schoenen zijn helaas niet meer verkrijgbaar. Kijk bij de nette herenschoenen voor de beste alternatieven.

Calver is een oud Italiaans merk schoenen. Calver schoenen worden al bijna een eeuw gemaakt en hebben hun sporen in al die jaren wel verdiend in de Italiaanse modewereld. Calver schoenen staan bekend om hun stijlvolle uiterlijk, hun perfecte afwerking en om de hoge kwaliteit leer waarvan ze gemaakt zijn.