Camper is een bekend en populair Spaans merk schoenen dat zijn thuisbasis op het eiland Mallorca heeft. In Camper schoenen zijn traditioneel vakmanschap (de fabriek bestaat al sinds 1877) en een moderne uitstraling met elkaar verenigd.

Een andere mix die bij Camper schoenen van toepassing is, is die van het  mediterrane “platteland” en de stijl van het leven in een wereldstad. Camper schoenen tonen het leven van vele kanten. Veelzijdigheid, comfort, creativiteit en vrijheid zijn allemaal kernwoorden die op Camper schoenen van toepassing zijn. Kijk hieronder voor de aanbiedingen van Camper schoenen.

Aanbiedingen voordelige Camper schoenen

Hieronder vind je de beste online winkels die Camper schoenen verkopen. Met een mooi assortiment tegen de laagste prijzen.

Informatie Camper schoenen

De geschiedenis van Camper schoenen gaat terug tot 1877 als Antonio Fluxà op Mallorca de eerste (van de later zeer vele) moderne schoenenfabrieken van Spanje opent. Het grote internationale succes van Camper begint echter pas na 1975 als Lorenzo Fluxà, een kleinzoon van de oprichter, de leiding op zich neemt en de fabriek moderniseert.

Hij houdt de ambachtelijke kwaliteit van de Camper schoenen in stand maar zorgt er voor dat de schoenen helemaal aan de moderne eisen en smaak voldoen. Camper wordt een modern schoenmerk met duidelijke Spaanse invloeden. Dat spreekt vrouwen overal ter wereld aan want Camper schoenen worden inmiddels verkocht in duizenden winkels in ruim 40 landen.

Er zijn Camper schoenen voor dames, heren, meisjes en jongens in talloze modellen.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Camper schoenen voor mooie aanbiedingen van al deze Camper schoenen.


Onderwerpen:
Camper sneakers, dames, heren, jongens meisjes, Camper schoenen.