Car Shoe is niet zomaar een schoenmerk. Het is een label van het beroemde Prada mode-concern. Onder de naam Car Shoe brengen ze schoenen uit met kenmerkende rubber noppen aan de onderkant. Deze noppen zorgen ervoor dat je veel meer grip hebt op het gaspedaal van je auto. Tegenwoordig zijn Car Shoe schoenen echter meer fashion shoes dan functionele schoenen voor bij auto rijden. Maak hier kennis met Car Shoe schoenen.

>>> TIP: Car Shoe schoenen zijn in Nederland maar incidenteel verkrijgbaar.  Kijk hier voor alternatieven.

Informatie Car Shoe schoenen

Schoenontwerper Gianni Mostile was een echte liefhebber van snelle auto’s. Daarom ontwierp hij in 1963 zacht leren mocassins die voorzien waren van kleine rubberen noppen voor een optimale grip op de autopedalen. Deze originele Car Shoe mocassins vormen (in gemoderniseerde vorm) nog steeds de ruggengraat van de Car Shoe collectie. Maar inmiddels worden er onder de merknaam Car Shoe nog veel meer schoenen uitgebracht, voor zowel vrouwen als mannen. Op deze pagina vind je een kleine greep uit het aanbod.

Dit zijn vaak heel andere schoenen dan de originele Car Shoe mocassins. Onder andere sneakers, ballerina’s, slippers, veterschoenen, laarsjes en sandalen vind je in de collectie. Allemaal van de bekende hoge Prada kwaliteit. Kijk maar in het bovengenoemde aanbod van Car Shoes.

Kijk in het bovengenoemd overzicht voor nog meer Car Shoe schoenen.