De Columbia Sportswear Company is een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in buitensportkleding en schoenen voor outdoor gebruik. Hun assortiment schoenen omdat veel wandelschoenen, snowboots, sneakers en sportschoenen, maar is de laatste jaren uitgebreid met veel andere modellen zoals sandalen, slippers en muiltjes.

Hier kun je online Columbia schoenen goedkoop vinden

Voor Columbia schoenen adviseren wij de onderstaande online schoenenwinkels. Al deze webshops bieden een groot assortiment Columbia schoenen tegen lage prijzen aan.

Een outdoor merk

Je kunt tegenwoordig voor bijna iedere soort schoenen of laarzen bij Columbia terecht. Maar stevige stappers blijven toch de specialiteit van dit Amerikaanse outdoor merk. Columbia schoenen zijn er vrijwel altijd stoer en heel verzorgd uit. Er wordt gebruik gemaakt van eerlijke kwaliteitsmaterialen zoals leer en de afwerking is heel erg goed.

In de winter zijn de Columbia snowboots populair in de zomer de sandalen en slippers. En ook alles dat daartussen zit wordt gemaakt door Columbia, een fabrikant van sportieve schoenen van hoge kwaliteit.

Columbia Sportswear

Columbia schoenen zijn een product van het Amerikaanse Columbia Sportswear. Het bedrijf is gevestigd in Washington County, Oregon. Columbia is vernoemd naar de Columbia River. die door deze plaats stroomt.

Het bedrijf maakt naast schoenen ook bovenkleding, sportkleding, hoofddeksels, skikleding en kampeeruitrustingen. Ooit was Columbia een fabrikant van hoeden. Sinds 1960 wordt er echter ook andere kleding gemaakt. Columbia brak door met zijn waterdichte maar goed ademende stoffen die onder andere voor jassen werden gebruikt.

Sinds 2000 is Sorel, een andere grote Amerikaanse fabrikant van outdoor schoenen, eigendom van Columbia. Samen zijn deze merken een grote producent van schoenen in Amerika.

Kijk bij de bovenaan genoemde online schoenenwinkels voor Columbia schoenen tegen een lage prijs.

Onderwerpen:
Columbia schoenen, outdoor schoenen, wandelschoenen.