Compagnucci schoenen zijn kinderschoenen van hoge kwaliteit uit Italië. Compagnucci maakt jongensschoenen, meisjesschoenen, kinderlaarzen, babyschoenen en sandalen.

Compagnucci maakt alle modellen voor kinderen van alle leeftijden. Van stoere booties tot sportieve sneakers en zomerse sandalen.

Compagnucci schoenen en laarzen zijn geen goedkope kinderschoenen, maar het zijn wel mooie gezonde schoenen van zeer hoge kwaliteit. Een product van een traditionele Italiaanse schoenfabrikant. En dat is waar de kwaliteit vandaan komt! Wat dat betreft vallen de prijzen heel erg mee, kijk maar bij de aanbiedingen van Compagnucci schoenen.

Italië is een land waar heel veel schoenen en laarzen vandaan komen. Voor de Nederlandse markt zijn dat echter vooral damesschoenen en herenschoenen. Italiaanse kinderschoenen kom je in de Nederlandse schoenenwinkels minder vaak tegen.

1.600 paar Compagnucci schoenen per dag

De schoenenfabriek van Compagnucci is in 1969 opgericht door de broers Alberto and Mario Compagnucci. Al vanaf de eerste jaren maakt Compagnucci kinderschoenen van hoge kwaliteit die zijn gemaakt van de beste materialen. De productie van Compagnucci schoenen begon kleinschalig maar door het grote succes van de kinderschoenen nam de vraag steeds meer toe. Tegenwoordig maakt Compagnucci zo’n 1.600 paar schoenen per dag.

Compagnucci kinderschoenen voor alle leeftijden

Compagnucci kinderschoenen zijn onder te verdelen in drie series. Compagnucci Baby is de lijn babyschoenen. Dit zijn schoentjes in de maten 18 tot 26. Deze schoenen zijn geoptimaliseerd voor de eerste stapjes die de kinderen in die leeftijd doen. Flexole by Compagnucci is er in de maten 22 tot 40. Dit zijn flexibele en comfortabele schoenen die tegen een stootje kunnen.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Compagnucci schoenen voor deze Italiaanse kinderschoenen van hoge kwaliteit tegen de laagste prijs.

Zie ook: Beste merken kinderschoenen

Foto: Compagnucci

Onderwerpen:
Compagnucci kinderschoenen van hoge kwaliteit, Italiaanse kinderschoenen, Compagnucci schoenen.