De laarsjes en laarzen van het schoenmerk Karma of Charme hebben een unieke stijl. Noem het hippie, noem het western, noem het bohemien, het maakt niet uit. Karma of Charme = Karma of Charme.

Unieke laarzen

Karma of Charme is helemaal gespecialiseerd in hoge en lage laarzen. En niet zomaar laarzen, deze boots en booties worden gekenmerkt door vlechtwerk, stiksels en vooral veel franjes. De Indiaanse stijl is duidelijk in deze schoenen terug te vinden. Het zijn dan ook de Indiaanse mocassins die de inspiratie vormen voor de unieke Karma of Charme laarzen en laarsjes.

Hier koop je voordelig Karma of Charme laarzen

Bij onderstaande online winkels vind je een mooi assortiment Karma of Charme laarzen tegen een aantrekkelijke prijs. We adviseren je een kijkje bij deze webshops te nemen als je een paar mooie Karma of Charme laarzen of laarsjes zoekt.

Maar onder deze hippie / indiaanse stijl gaan heel goede en comfortabele dameslaarzen en dameslaarsjes schuil. Vaak voorzien van een hak die die in de laarzen verborgen zit. Onzichtbaar, maar ze zorgen wel voor “langere benen”. En ook de materialen van Karma of Charme laarzen zijn van hoge kwaliteit. De Karma of Charme laarsjes en laarzen worden met de hand gemaakt van natuurlijk gekleurd kalfsleer. Zacht, soepel en heerlijk om te dragen.

Informatie Karma of Charme

Gezien de grote Indiaanse invloeden zou je denken dat Karma of Charme een Amerikaans schoenmerk is, maar dat klopt niet. Evenals andere bekende western-schoenenmerken zoals Sendra (Spanje), Mustang (Duitsland) en Tony Mora (Spanje) komen de Karma of Charme uit Europa. Karma of Charme komt uit de Italiaanse kustplaats Citanova, geen plek waar je indianen verwacht.

De Karma of Charme laarzen worden daar met liefde en zorg met de hand gemaakt. Vervolgens vinden de laarzen in Indiaanse stijl hun weg over de hele wereld. Ze worden zelfs geƫxporteerd naar Amerika.

Kijk bij de boven genoemde aanbiedingen voor alle Karma of Charme laarzen en laarsjes tegen de laagste prijs bij de schoenenwinkels in Nederland.

Onderwerpen:
Karma of Charme dameslaarzen, Karma of Charme laarsjes dames, laarzen, Karma of Charme schoenen.