DKNY is een Amerikaans merk schoenen. DKNY staat voor Donna Karan New York. Donna Karan is de naam van de oprichtster en ontwerpster van de schoenen en laarzen. DKNY is sinds 2001 eigendom van het bekende en grote Franse modeconcern Louis Vuitton Moet Hennessey.

DKNY wordt gezien als één van de beste merken schoenen ter wereld. Vooral de DKNY sandalen en slippers zijn veel geroemd, evenals de DKNY tassen.

Door hun kurken voetbed lopen DKNY slippers en DKNY sandalen erg comfortabel. Comfort is toch al iets waar dit merk schoenen in uitblinkt.

Aanbiedingen DKNY schoenen

Kijk bij onderstaande online winkels voor aanbiedingen van DKNY schoenen en laarzen tegen de laagste prijs.

Veel sandalen en slippers, maar ook DKNY schoenen voor de winter

Sandalen en slippers zijn de specialiteit van Donna Karan New York, maar er zijn meer DKY schoenen. Zo maakt het merk ook sneakers, veterschoenen, pumps, laarsjes en andere schoenen. Het gaat in vrijwel alle gevallen om damesschoenen, DKNY herenschoenen zijn er wel maar deze zijn moeilijk verkrijgbaar en het aanbod is klein.

Naast schoenen maakt DKNY ook veel andere mode en modeaccessoires zoals herenkleding, jeans, parfums, horloges, tassen, sportkleding, kinderkleding, brilmonturen en onderkleding. Bij de eerder genoemde aanbiedingen van Donna Karan New York vind je alles van DKNY in Nederland.

Opmerkelijk

Donna Karan New York wordt heel vaak verkeerd gespeld als Donna Karen New York.


Op deze pagina zie je maar enkele voorbeelden uit de grote collectie DKNY schoenen en laarzen. Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van DKNY schoenen voor alle in Nederland verkrijgbare schoenen en laarzen van Donna Karan New York.

Onderwerpen:
DKNY schoenen, Donna Karan New York, laarzen, mode.

Productselectie: Bol.com