Veel grote ketens van schoenenwinkels hebben hun eigen huismerken. Deze merken worden exclusief via deze winkels verkocht en worden gekenmerkt door een lage prijs maar ook door een goede prijs / kwaliteit verhouding. DMG schoenen zijn van dit soort huismerk schoenen.

Onder het label DMG worden vooral sneakers verkocht. Mooie sneakers en andere herenschoenen van goede kwaliteit tegen een lage prijs.

Informatie DMG schoenen

DMG schoenen worden verkocht via de Bristol webshop. Onder de naam DMG verkoopt Bristol in Nederland een hele lijn artikelen voor de stoere sportieve man. Er zijn casual DMG schoenen, onder andere sneakers, slippers en instappers, maar ook DMG herenkleding als coole jassen, broeken, T-shirts, polo’s en veel meer. Allemaal sportief, casual en smaakvol. En heel betaalbaar!

Want Bristol koppelt bij DMG schoenen en kleding een goede kwaliteit en een smaakvol uiterlijk aan een goedkope prijs. Dat is goed te zien aan het uiterlijk, de kwaliteit en de prijs van DMG schoenen en sneakers. Het zijn allemaal goede, mooie en verzorgde herenschoenen van goede kwaliteit.

DMG, huismerk van Bristol

DMG schoenen zijn in Nederland uitsluitend bij Bristol te koop. Het is namelijk een huismerk van deze discounter in mode. Bristol is onderdeel van de Belgische Euro Shoe Group die tevens eigenaar is van Avance schoenen en (in België) de schoenen-discounter ShoeDiscount. De Euro Shoe Group heeft ruim 425 vestigingen in de Benelux en biedt werk aan 1.150 medewerkers.

Foto’s: Bristol
 
Onderwerpen:
DMG schoenen heren, DMG kleding, mode, DMG sneakers, goedkope Bristol herenschoenen.