Dockers schoenen, of Dockers by Gerli zoals ze officieel heten, zijn geïnspireerd op de stoere werkschoenen van de havenarbeiders uit de Britse havens, waaraan ze ook hun naam ontlenen. Tegenwoordig zijn Dockers schoenen populaire schoenen voor dames en heren.

Het hoofdkantoor van schoenenfabrikant Gerli is in Duitsland gevestigd, de schoenen worden in Spanje en Azië gemaakt. Verwar hun label Dockers niet met die van de Dockers spijkerbroeken van Levi Strauss.

Hier koop je voordelig Dockers by Gerli schoenen

Dockers by Gerli schoenen en laarzen zijn in Nederland en België te koop bij diverse online schoenenwinkels. Bij de onderstaande winkels kun je deze mooie schoenen en laarzen tegen een lage prijs online aanschaffen.

Stoere schoenen

De havenarbeiders-historie van dit merk schoenen komt nog steeds tot uitdrukking in de stoere looks van Dockers schoenen en de hoge sterke kwaliteit van deze robuuste schoenen en laarzen.

Dockers by Gerli schoenen zijn één en al vakmanschap. De goede materialen en gepantenteerde technologieën zorgen voor schoenen die als gegoten zitten. Met een geweldige pasvorm en een heerlijk draagcomfort.

Dockers schoenen zijn er voor heren, dames en kinderen. Het merk heeft inmiddels zo’n beetje ieder soort schoen in het assortiment zitten. Hieronder zitten ook vele Dockers laarzen, want stoere laarzen die passen helemaal binnen het Dockers assortiment.

Informatie Dockers schoenen

De geschiedenis van Dockers by Gerli gaat terug tot 1973. Dat jaar richtte Bruno Heim en Gösta Andersson het bedrijf Gerli GmbH op. De naam Gerli was samengesteld uit de namen van hun echtgenotes, Gertrud en Liselotte.

Gerli begon met het maken en verkopen van cowboylaarzen onder de naam Bill Montana. De eerste Dockers schoenen kwamen in 1985 op de markt. Deze eerste Dockers schoenen waren bootschoenen,  leren herenschoenen die afgeleid waren van de schoenen die door de marine op schepen gedragen werden.

Twee jaar later kwamen de eerste Dockers boots op de markt. Deze stoere laarzen maakte Dockers by Gerli wereldberoemd. De Dockers laarzen zijn meestal helder maisgeel of chocoladebruin van kleur.  Later ging Dockers by Gerli ook andere modellen schoenen en laarzen maken.

Vandaag de dag staat Dockers by Gerli bekend om zijn mooie sportieve schoenen en laarzen van hoge kwaliteit. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor het totale aanbod tegen de laagste prijzen.


Foto’s: Dockers by Gerli

Onderwerpen:
Dockers schoenen, Dockers by Gerli schoenen, Dockers laarzen.