Dolce & Gabbana is een modemerk dat thuis hoort in het rijtje  Gucci, Louis Vuitton en Versace en Louis Vuitton. Geen merk waarbij je in eerste instantie aan heren-sneakers denkt. Toch is Dolce & Gabbana een merk dat prachtige sneakers voor heren in de collectie heeft.

Dolce & Gabbana sneaker hebben de prachtige afwerking en hoge kwaliteit die je van een merk als dit mag verwachten. Natuurlijk hangt daar wel een prijskaartje aan.

Kijk hier voor aanbiedingen van Dolce & Gabbana schoenen

Dolce & Gabbana werd in Milaan opgericht door de Italiaanse modeontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Onder de naam Dolce & Gabbana maakte ze hippe designermode. Hierin waren duidelijk invloeden uit de R&B en hiphop zichtbaar. Naast het Dolce & Gabbana brachten ze ook kleding onder het wat beter betaalbare D&G label uit. In 2011 werd dit label echter opgeheven.

Dolce & Gabbana sneakers

Dolce & Gabbana sneakers voor heren zijn sportieve schoenen van canvas en leer. Er wordt bij de  Dolce & Gabbana schoenen uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen en de afwerking is hoogwaardig. Deze D&G sneakers combineren op een ideale manier de sportieve stijl van sneakers met het high end design van Dolce & Gabbana schoenen.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor Dolce & Gabbana herensneakers en andere schoenen van deze modedesigner tegen de laagste prijzen online.

Zie ook: Sneaker tips

Onderwerpen
Dolce & Gabbana sneakers, Dolce Gabbana herensneakers.