Dunlop is een specialist in rubber. Iedereen kent hun autobanden, maar er zijn ook heel goede Dunlop laarzen. Natuurlijk zijn deze Dunlop laarzen gemaakt van rubber. Dunlop rubberen regenlaarzen en outdoor laarzen zijn van hoge kwaliteit.

Het aanbod aan Dunlop laarzen bestaat uit rubberen laarzen in diverse lengtes, van heel hoge rubberen laarzen tot lage rubberen laarsjes. Ook zijn er in beperkte mate rubberen Dunlop schoenen zoals rubberen klompen.

Dunlop laarzen goedkoop online kopen

Bij diverse online winkels zijn Dunlop schoenen online te koop tegen een aantrekkelijk lage prijs. De winkels hieronder bieden het mooiste assortiment Dunlop laarzen tegen de laagste prijzen aan.

Het gaat daarbij vooral om de rubberen regenlaarzen van Dunlop (al dan niet gevoerd). Bij Werkschoeisel vind je, zoals de naam al aangeeft, rubberen Dunlop werklaarzen en bij Miinto is een beperkte collectie (niet rubberen) Dunlop schoenen te koop zoals Dunlop sneakers.

Dunlop regenlaarzen

Het overgrote deel van het aanbod aan Dunlop schoeisel bestaat uit rubberen laarzen. Maar daarnaast zijn er ook Dunlop laarzen van synthetisch rubber (kunststof) te koop. Het betreft Dunlop laarzen in alle maten. Niet alleen heel veel verschillende schoenmaten (voor dames, heren en kinderen), maar ook veel verschillende hoogtes van de schacht. Van heel hoge laarzen tot heel lage laarzen.
De meeste Dunlop regenlaarzen hebben de bekende kleuren (groen en zwart), maar ook rode, gele, blauwe en witte regenlaarzen worden maakt, evenals Dunlop regenlaarzen met camouflage print.

Dunlop werklaarzen

Bij de aanbiedingen vind je ook Dunlop werklaarzen. Dit zijn extra sterke laarzen, schokdempend, gevoerd, anti-slip, antistatisch, waterdicht en slijtvast. Deze Dunlop werklaarzen zijn bestand tegen olie, vet, zuren, desinfectiemiddelen, mest en diverse chemicaliƫn.
Ook zijn de Dunlop werklaarzen bestand tegen spijkers en andere scherpe voorwerpen. Ze beschikken over een beschermende neus, houden je voeten ook bij extreem lage temperaturen warm en zijn aanmerkelijk lichter dan de meeste andere werklaarzen. De Dunlop werklaarzen voldoen aan de zeer hoge veiligheidsklasse S5 en de veiligheidsnorm EN ISO 20347.
Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle modellen en prijzen.

Dunlop sneakers

Het aanbod aan andere Dunlop schoenen dan laarzen is heel beperkt. Toch vind je bij de bovenstaande aanbiedingen ook een klein aantal Dunlop sneakers.
Natuurlijk beschikken ook deze Dunlop schoenen over een zeer goede rubberen zool. Het zijn immer Dunlops!

Kijk voor alle aanbiedingen van Dunlop laarzen en Dunlop schoenen bij de aanbiedingen van de eerder genoemde aanbevolen winkels.

Zie ook: Rubberen laarzen aanbiedingen en tips

Onderwerpen:
Dunlop laarzen, schoenen, Dunlop werklaarzen, sneakers, rubberen laarzen, outdoor laarzen.