Slechts zelden is een naam zo goed van toepassing als bij de nieuwe Cool 2.0 sneaker van Ecco. Niet alleen ziet de Ecco Cool sneaker er geweldig cool uit, hij houdt je voeten ook heerlijk koel, zelfs op de meest warme dagen. Een echte zomersneaker dus! De Ecco Cool 2.0 is er voor dames en heren.

Koele sneakers

Ecco maakt bij deze vernieuwende schoenen gebruik van een Gore-Tex Surround laag. Deze laag beschermt de voeten tegen vocht van buitenaf. Deze sneakers zijn dan ook compleet waterdicht! En om het nog mooier te maken, de Ecco Cool 2.0 sneakers zijn wel zeer goed ademend.  Het ademen en ook het koelen van de voeten gebeurt via kleine buisjes in de zolen dat een luchtstroom op gang brengt. Dit zijn dus schoenen met een eigen koelsysteem!

Coole sneakers

Maar niet alleen koel, ook cool. De Ecco Cool 2.0 sneaker is er in uitvoeringen van leer en canvas, en voor dames en heren, en in vele kleuren en kleurcombinaties. Kijk bij de aanbiedingen van Ecco sneakers voor alle modellen bij de diverse Nederlandse schoenenwinkels.

Comfortabel

En niet alleen zijn deze Ecco sneakers koel en 100% waterdicht, de Cool 2.0 sneakers zijn ook heel plezierig om te dragen. Het  bovenwerk is zacht en soepel waardoor het makkelijk moet de voeten meebeweegt. De lichte en flexibele zool blinkt uit door demping en loopcomfort en geeft goede stabiliteit en grip.

Kijk bij de bovengenoemde Ecco sneakers voor de mooiste sneakers van dit merk tegen de laagste prijs.

Foto’s: Ecco

Onderwerpen:
Ecco Cool 2.0 sneakers, Ecco 2.0 schoenen, Ecco sneakers.