Je hebt cowboylaarzen en je hebt cowboylaarzen. En El Vaquero laarzen zijn… cowboylaarzen. Echte westernlaarzen zoals ze bedoeld zijn. Al zijn het eigenlijk cowgirllaarzen, want deze comboylaarsjes en laarzen zijn bedoeld voor vrouwen.

Eigenzinnige vrouwen, want El Vaquero laarzen zijn verre van onopvallend.

Kijk maar eens bij de aanbiedingen van El Vaquero laarzen voor de cowboylaarzen en cowboylaarsjes van dit merk die In Nederland te koop zijn.

El Vaquero laarzen ademen zo’n western stijl uit, dat je zou verwachten dat ze in een werkplaats op een stoffige Amerikaanse prairie gemaakt worden, maar niets is minder waar. El Vaquero laarzen komen uit het Italiaanse Toscane. Echte spaghettiwesternlaarzen dus.

El Vaquero laarzen worden daar al sinds 1975 gemaakt. En dat gebeurt nog steeds op de meest zorgvuldige manier, met de hand. Valerio Giuntoli is de ontwerper van al dit moois.

Kenmerkend voor El Vaquero cowboylaarzen is hun vintage stijl. Speciale behandelingen, waaraan soms een jarenlange ontwikkeling vooraf gegaan is zorgen voor unieke verkleuringen en schaduwen die deze western laarzen van andere cowboylaarzen onderscheiden.

Op deze pagina zie je wat voorbeelden van El Vaquero laarzen in western stijl. Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor de cowboylaarzen voor dames die in Nederland te koop zijn.

Zie ook:

Productselectie: To Be Dressed