Elefanten schoenen zijn betaalbare kinderschoenen die van heel goede kwaliteit zijn.Kijk hier voor meer informatie en aanbiedingen van Elefanten schoenen.

Elefanten schoenen zijn er voor meisjes en jongens tot circa schoenmaat 30. De collectie Elefanten schoenen bestaat o.a. uit klittenbandschoenen, sneakers, sandalen, snowboots en vele andere modellen kinderschoenen.

Zie ook: Goede goedkope kinderschoenen

Elefanten schoenen voor kleine kinderen

Voor de heel kleintjes (t/m 3 jaar) maakt Elefanten de schoenen uit de Elefanten El Chico serie. De kinderschoenen uit deze serie zijn zeer geschikt voor kinderen die hun eerste stapjes maken. Deze schoenen zijn geschikt voor de eerste drie fases van de ontwikkeling van het lopen: het kruipen, de leerfase (de eerste stapjes) en de looptraining. Voor iedere van deze drie fases zijn er geoptimaliseerde Elefanten schoenen.

Een rijke geschiedenis

Het Duitse schoenmerk heeft een lange traditie die wel tot 1896 terug gaat. Dat jaar begon Gustav Hoffmann als eerste fabrikant met het aanbieden van anatomisch gevormde kinderschoenen.

Elefanten heeft in de loop der jaren vele technieken ontwikkeld en de kinderschoenen steeds verder ontwikkeld zoals het ventilerende Elefanten iQ systeem en het T3 systeem dat zorgt voor een optimale pasvorm, een zeer hoge flexibiliteit en een zeer comfortabel voetbed.

Een paar jaar geleden ontwikkelde de Duitse kinderschoenenspecialist Elefanten-tex dat waterdicht is maar wel goed ademt. Basis van Elefanten-tex is een membraan dat zich tussen de binnenvoering en de bovenvoering bevindt. Dit Elefanten-tex is in veel Elefanten schoenen terug te vinden.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor ale Elefanten schoenen die in Nederland te koop zijn tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer aanbiedingen beste kinderschoenen

 

Foto: Van Haren

Onderwerp:
Elefanten schoenen zijn heel goede maar ook goedkope kinderschoenen en goedkope babyschoenen. Er zijn Elefanten kinderschoenen en Elefanten babyschoenen voor meisjes en jongens.