Emilio Salvatini schoenen zijn echte Italiaanse herenschoenen. De schoenen voor heren van Emilio Salvatini zijn stijlvol en stralen klasse uit. Bovendien zijn Emilio Salvatini schoenen hoog van kwaliteit en voor een groot deel met de hand gemaakt.

Toch zijn Emilio Salvatini schoenen ook heel voordelige herenschoenen. Deze nette herenschoenen kosten veel minder dan je zou verwachten als je ze ziet.

Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Emilio Salvatini schoenen hoe mooi deze herenschoenen zijn en hoe verbazend laag ze geprijsd zijn, vooral gezien hun stijl en kwaliteit.

Italiaanse herenschoenen

Italiaanse schoenen zijn toonaangevend in de wereld. Vaak worden deze schoenen nog voor een groot deel op een ambachtelijke manier met de hand gemaakt. Dat geldt ook voor E. Salvatini schoenen. De vorm wordt uit Italiaans leer gesneden en aan elkaar genaaid. Binnenzool en buitenzool worden aan elkaar bevestigd, waarna beide delen verbonden worden. Een nauwkeurige inspectie voltooit dit proces, waarna de Emilio Salvatini schoenen naar Nederland worden getransporteerd.

Emilio Salvatini maakt voor Nederlandse mannen vooral nette veterschoenen. Vaak in een klassiek Italiaanse stijl, maar soms als moderne sportieve veterschoenen. Maar in welke stijl dan ook, deze schoenen zien er heel verzorgd uit

Op deze pagina zie je wat voorbeelden van mooie Emilio Salvatini schoenen voor heren. Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Emilio Salvatini schoenen voor het volledige assortiment en alle actuele prijzen.Zie ook: Tips en aanbiedingen nette herenschoenen

Productfoto’s: Scapino