Francesco Morichetti is een Italiaanse ontwerper van schoenen en laarzen. voor dames Hoewel de Francesco Morichetti schoenen en laarzen maar mondjesmaat in Nederland en België verkrijgbaar zijn willen we hier toch aandacht besteden aan de damesschoenen en dameslaarzen van dit merk, en dat met name aan de coole Francesco Morichetti Gold laarsjes in western stijl.

Wil je weten welke Francesco Morichetti schoenen en laarzen er in Nederland te koop zijn en wat deze kosten? Kijk dan bij onderstaande aanbiedingen van Francesco Morichetti schoenen.

Francesco Morichetti

Francesco Morichetti is een telg van een schoenmakersfamilie uit de Italiaanse regio Marche. De omgeving waar een hele groot deel van de schoenen en laarzen die in Europa gedragen worden vandaan komt.  Morichetti groeide dan ook op tussen de schoenen, maar als ontwerper bleef hij niet steken in ouderwetse tradities. De schoenen die hij onder zijn eigen Francesco Morichetti label op de markt brengt zijn vernieuwend en van hoge kwaliteit Gemaakt van de beste materialen, gemaakt volgens moderne technieken.

Morichetti Gold cowboylaarsjes

Onder het label Morichetti Gold worden er enkellaarsjes en hogere dameslaarzen uitgebracht in western stijl. Stoere dameslaarsjes en dameslaarzen geïnspireerd op de cowboylaarzen, maar dan helemaal van deze tijd. Deze Morichetti cowboylaarsjes voor dames zijn heel modieus.

Deze Morichetti Gold cowboylaarsjes vind je ook bij de boven genoemde aanbiedingen van Francesco Morichetti laarzen en schoenen.

Op deze pagina vind je wat voorbeelden van deze Morichetti Gold laarzen. Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Francesco Morichetti schoenen voor de recente prijzen van de schoenen en laarzen van dit Italiaanse merk die in Nederland en België te koop zijn.

Foto’s: Francesco Morichetti

Onderwerpen:
Francesco Morichetti schoenen, Francesco Morichetti laarzen, western boots, Morichetti Gold cowboylaarsjes, cowboylaarzen.