Op zoek naar mooie sportieve schoenen van hoge kwaliteit? Kijk dan eens naar Gaastra schoenen. Gaastra is van oorsprong een Friese zeilmaker (anno 1887) die later ook zeilkleding en zeilschoenen hing maken.

Eind jaren 90 schakelde Gaastra helemaal over op het maken van casual kleding en schoenen.

Dit was zo’n succes dat het bekende casual modeconcern McGregor in 2000 Gaastra overnam. Sindsdien wordt er onder de naam Gaastra een grote en brede collectie schoenen verkocht.

Sportieve schoenen als sneakers, slippers en winterboots voeren de boventoon in de Gaastra collecties. Vooral de Gaastra sneakers en Gaastra teenslippers zijn populair, maar kijk vooral ook eens naar de stoere Gaastra veterboots en de stijlvolle Gaastra instappers.

De beste winkels voor Gaastra schoenen

Deze winkels bieden de mooiste en beste Gaastra schoenen tegen lage prijzen aan. Kijk daar voor al deze mooie Gaastra sneakers, Gaastra slippers en andere Gaastra schoenen.

Informatie Gaastra schoenen

Gaastra schoenen en laarzen zitten zeer comfortabel en zien er mooi en sportief uit. Alle Gaastra schoenen zijn heel goed van kwaliteit.
Gaastra schoenen heren
Het aanbod aan Gaastra schoenen bestaat tegenwoordig vooral uit herenschoenen. Het aanbod aan sneakers is daarbij verreweg het grootst. Gaastra sneakers voor heren zijn er in vele stijlen, kleuren en prints. Met veel lage en halfhoge modellen.
Hogere schoenen voor heren maakt Gaastra ook volop. Er is een ruime keuze uit stoere herenbooties van leer, en voor de winter zijn er gevoerde snowboots. En in de zomer kun je je voeten steken in de mooi afgewerkte Gaastra slippers.
De meeste Gaastra sneakers en andere Gaastra schoenen voor heren hebben een sportieve casual uitstraling, maar het aanbod aan herenschoenen bevat ook stijlvolle nette leren schoenen en heel mooie instappers.
Gaastra schoenen dames
Nadat Gaastra moederbedrijf McGregor in zwaar weer kwam is het aanbod aan Gaastra damesschoenen flink afgenomen, maar er zijn nog steeds fraaie Gaastra schoenen voor dames te koop, al is het aanbod een stuk kleiner dan de Gaastra herenschoenen.
Ook Gaastra schoenen voor dames zijn vooral sneakers. Verder zijn er voor vrouwen Gaastra boots, slippers, snowboots en instappers.
Gaastra kinderschoenen worden niet meer gemaakt.

Over Gaastra

De collectie van de Gaastra Fashion Group wordt onderverdeeld in Gaastra Pro en Gaastra Sportswear. De eerste collectie bevat professionele watersportkleding en schoenen die maximaal comfort en optimale bescherming biedt onder alle omstandigheden op het water. De Gaastra Sportswear collectie kun je meer zien als een lijn met casual kleding en schoenen, voor op het water maar ook gewoon voor in je vrije tijd.

Kijk voor het aanbod aan Gaastra sneakers en andere Gaastra schoenen en laarsjes bij de bovenstaande aanbevolen winkels met aanbiedingen van Gaastra schoenen.

Zie ook: Goede schoenen merken

 
Onderwerpen:
Gaastra schoenen, heren, Gaastra herenschoenen, Gaastra sneakers.