Kijk in een sportwinkel of schoenenwinkel bij de voetbalschoenen en je ziet dat de zwarte voetbalschoenen zwaar in de minderheid zijn. Zelf bij de voetbalschoenen voor mannen.

Felle kleuren, liefst zelfs fluorescerend, voeren de boventoon. En die nieuwste trend? Twee voetbalschoenen in twee verschillende kleuren.

Want met felgekleurde voetbalschoenen onderscheid je je al lang niet meer van de massa, en dat is wat de trendsetters wilden. Deze zoeken nu dus een nieuwe manier om op te vallen. Het dragen van twee voetbalschoenen in twee kleuren is de manier waarop dat nu kan. Tot de grote sportmerken paren schoenen in twee kleuren gaan verkopen. Nu zal je zelf nog twee paar van hetzelfde model moeten aanschaffen en combineren.

Voetbalschoenen in vele kleuren

Kijk bij de aanbiedingen van voetbalschoenen bij de aanbevolen online winkels wat er allemaal aan gekleurde voetbalschoenen te koop is bij de belangrijkste en beste schoenenwinkels en sportwinkels van Nederland. Je ziet dat steeds meer merken voetbalschoenen maken in felle kleuren als roze, oranje, geel, lichtblauw en knalgroen. Ook worden deze kleuren vaak in één schoen gecombineerd. De veters spelen daarbij een belangrijke rol. De kleur daarvan wordt met zorg bij de schoen gekozen.

Zie ook: Tips voetbalschoenen


Onderwerpen:
Voetbalschoenen kleur, kleuren, gekleurde voetbalschoenen.