Gele schoenen kom je niet zo vaak tegen. Toch zijn er heel leuke damesschoenen in de kleur geel te koop. Gele schoenen lenen zich heel goed voor het voorjaar en de zomer. Daarom dit keer aandacht voor gele schoenen voor dames.

Gele schoenen zijn er in vele modellen. Er zijn veel gele pumps, maar natuurlijk zijn ook zomerse schoenen als slippers, sandalen en ballerina’s in de kleur geel te koop. En dan heb je natuurlijk nog de gele sportschoenen en gele sneakers.

Hier vind je alle gele schoenen!

Wil je weten wat er allemaal aan gele schoenen te koop is. Kijk dan in het overzicht van gele schoenen. Je vind hier vele mooie gele damesschoenen. Het betreft geheel gele schoenen, maat ook schoenen met de kleur geel als bijkleur.

Combineren van gele schoenen

Bij de kleur geel denken de meeste mensen meteen aan de zon. Gevoelsmatig is geel dan ook de meest zonnige kleur die we kennen. Maar helaas is geel in de mode ook best een moeilijke kleur. Gele schoenen kun je niet zomaar bij iedere outfit dragen. Of valt het mee?

Gele schoenen bij een gele outfit

Bij welke kleuren staan gele schoenen goed? Ten eerste natuurlijk bij een gele outfit. Maar geel op geel is best heftig. Omdat overdaad schaadt komt een volledig gele outfit met gele schoenen het best tot zijn recht als er niet teveel textiel wordt gedragen. Bijvoorbeeld bij een short, een bikini of een kort topje.

Geel en zwart

Maar de meeste vrouwen zullen hun gele schoenen met een andere kleur willen combineren. Met hun gele schoenen kunnen ze heel hun outfit opfleuren. Kijk bijvoorbeeld eens naar gele schoenen in combinatie met een zwarte outfit. Dit geeft meteen een heel andere sfeer aan je kleding. En zwart en geel combineren heel mooi.

Naturel en fel

Geel staat ook mooi bij natureltinten. Geel is zelf immers ook een natuurlijke kleur. Bij chique naturel kleuren kun je heel goed fel gele schoenen dragen.

Gele schoenen combineren met felle kleuren kan ook maar wees hier voorzichtig mee. Felrood en felgroen kan heel mooi zijn, maar het is soms mooier om daar ook wat wits bij te dragen. Zo voorkom je dat het geheel te bont wordt.

Gele schoenen bij jeans

En natuurlijk kunnen gele schoenen heel goed bij jeans. Hoe bleker de jeans hoe feller de gele schoenen mogen zijn.

Kortom, gele schoenen combineren is veel makkelijker dan je denkt!

Kijk in het bovenstaand overzicht van gele schoenen wat er allemaal aan gele schoenen voor dames te koop is en wat deze gele damesschoenen kosten.
 
 
Onderwerpen:
Gele schoenen, dames, gele sneakers, gele pumps, gele damesschoenen, gele sandalen, gele slippers, schoenen geel.