Gianfranco Lattanzi schoenen en laarzen komen zoals zoveel goede schoenen uit de Italiaanse Marche regio. Aan het eind van de jaren 70 begon Gianfranco Lattanzi hier een schoenfabriekje.

Zoals zo veel goede Italiaanse schoenen worden Gianfranco Lattanzi schoenen en laarzen ook voornamelijk met de hand gemakt. Met een vakmanschap waar geen machine tegenop kan. Met veel zorg en kennis maakt dit Italiaanse merk op een klassieke manier schoenen van topkwaliteit.

Gezien de hoge kwaliteit en het ambachtelijke handwerk zijn Gianfranco Lattanzi laarzen en schoenen uitstekend voor iedereen te betalen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Gianfranco Lattanzi schoenen.

Helaas zijn Gianfranco Lattanzi schoenen niet meer te koop. Kijk bij de aanbevolen nette herenschoenen voor de beste alternatieven.

Gianfranco Lattanzi maakt schoenen en laazen voor dames en heren. Een ruim scala aan modellen komt bij deze schoenfabrikant vandaan. Maar in Nederland zijn vooral de dameslaarzen, zowel hoge laarzen als lage laarzen, van Gianfranco Lattanzi bekend.

Kenmerkend voor de Gianfranco Lattanzi zijn de strakke lijnen en de prachtige leersoorten die gebruikt worden.         

Foto’s: Gianfranco Lattanzi 


Onderwerpen:
Luxe herenschoenen, Gianfranco Lattanzi schoenen heren, nette herenschoenen.