Gucci is een luxe Italiaans modebedrijf dat ook damesschoenen maakt. Gucci schoenen zijn peperduur maar ook zeer modieus, schitterend afgewerkt en van bijzonder hoge kwaliteit.

Het is niet iedereen gegeven om Gucci schoenen te kunnen dragen. Hoewel Gucci schoenen soms online met hoge kortingen te koop zijn.

Kijk hier voor aanbiedingen van Gucci schoenen

Onderstaande winkels verkopen online Gucci schoenen en andere Cucci mode.

Goedkope schoenen zijn Gucci schoenen dan nog steeds niet, maar sommige modellen worden dan wel betaalbaar voor een breder publiek. Gucci maakt nette schoenen zoals zakelijke herenschoenen, exclusieve hoge dameslaarzen en luxe pumps, maar er zijn ook heel sportieve casual Gucci schoenen zoals ballerina’s, sneakers en instappers.

Één van de meest luxe modemerken

Het Italiaanse modemerk Gucci dat de schoenen maakt is een oud Italiaans modehuis dat al sinds 1921 bestaat. Het is toen door Guccio Gucci in Florence opgericht. Gucci is momenteel één van de beste, bekendste en meest luxe modebedrijven ter wereld.

Hoewel Gucci nog op en top Italiaans is, is het bedrijf sinds 2004 in handen van het fanse modeconglomeraat Pinault-Printemps-Redoute (PPR).  Dit concern bezit ook Yves Saint Laurent. Voor de overname door Pinault heeft het Franse  Louis Vuitton Moët Hennessy diverse malen tevergeefs geprobeerd om Gucci over te nemen.

Schoenen maken een belangrijk deel uit van de Gucci collectie. Naast schoenen maakt het Italiaanse modehuis ook tassen, accessoires, kleding en sieraden. Er zijn Gucci schoenen voor dames en heren.

Al deze Gucci schoenen en Gucci laarzen zijn te vinden bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels voor Gucci mode.

Onderwerpen:
Gucci schoenen, Gucci laarzen, Gucci mode.