De voormalige No Doubt zangeres Gwen Stefani is niet alleen zangeres maar ook een stijlicoon. Met haar vaak excentrieke outfits heeft ze een niet te onderschatten invloed op de kledingstijl van veel meisjes. Met GX heeft Gwen Stefani nu haar eigen schoenmerk gekregen.

GX by Gwen Stefani schoenen zijn schoenen zoals je die bij deze artieste zou verwachten. Hip, excentriek en uitdagend. Kijk bij de aanbiedingen van  GX by Gwen Stefani schoenen voor alle modellen en (laagste) prijzen. Vooralsnog zijn de GX schoenen alleen via internet te koop.

Helaas zijn de GX by Gwen Stefani schoenen niet meer te koop. Kijk op de Schoenmaatvinder voor alle leuke andere schoenen in jouw maat.

In 1996 maakte de wereld kennis met de excentrieke zangeres Gwen Stefani en in december 2014 ontving ze uit handen van Pharrell Williams (ook zo’n artiest met een eigen schoenenlijn) de Style Icon Award bij de People Magazine Awards. Al bijna 20 jaar lang heeft Gwen Stefani invloed op kledingstijlen.

Gwen Stefani doet dan ook meer dan haar naam “uitlenen” aan een schoenenmerk. Ze heeft vele invloed op de schoenen die via haar label worden verkocht, en dat is goed te zien. Het zijn damesschoenen in de echte Gwen Stefani stijl. Met stiletto hakken, scherpe vormen, opvallende kleuren en ruwe materialen als metaal, touw en gaas.

Informatie Gwen Stefani

Gwen Stefani is een in 1969 in Amerika geboren zangeres, actrice, songwriter en modeontwerpster. In 1995 werd ze wereldberoemd als zangeres van de ska-band No Doubt. Van hun in dat jaar uitgebrachte album Tragic Kingdom zijn meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht. Vanaf 2004 treedt Gwen Stefani met veel succes solo op.

Als modeontwerpster is ze actief met haar eigen modelabel L.A.M.B. Onder die naam worden kleding, sieraden en tassen verkocht. In de schoenenwereld is ze sinds kort actief met haar GX by Gwen Stefani schoenen.