Het legendarische motormerk Harley Davidson brengt naast motoren ook laarzen en schoenen op de markt. Er zijn Harley Davidson laarzen en schoenen voor heren en dames.

Geheel in de reputatie van het merk zijn Harley Davidson schoenen en laarzen bijzonder krachtig om te zien. De collectie bevat veel motorlaarzen en cowboylaarzen, maar ook andere soorten laarzen en schoenen.

Alle Harley Davidson laarzen en hun prijs

Het zijn mooie laarzen en schoenen. Stoer en ruig. Het aanbod bestaat vooral uit Harley Davidson laarzen. Laarzen die tegen een stootje kunnen.

Momenteel hebben we geen aanbieders van Harley Davidson boots in Nederland.
Kijk hier voor alternatieven.

Lifestyle boots

Harley Davidson laarzen sluiten naadloos aan bij de stijl van het bekende motormerk. Een Harley is niet zo maar een motor, het is een levensstijl. Harley Davidson laarzen zijn meteen te herkennen als schoenen van dit Amerikaanse merk. Stoer, vrijgevochten en eigenzinnig. Maar ook comfortabel om te dragen en ijzersterk. Meestal zijn de laarzen en schoenen zwart, soms bruin.

Niet alleen voor op de motor

Harley Davidson laarzen zijn zeer geschikt om op de motor te dragen, maar ook om als gewone laarzen te gebruiken. Het ontwerp is een mix van klassieke motorlaarzen en de cowboylaarzen in western stijl. Harley Davidson heeft zijn schoenen en laarzen ronde neuzen gegeven en vaak zijn Harley Davidson laarzen voorzien van gespen en studs. De laarzen staan geweldig onder een jeans of onder leren kleding.

Harley Davidson schoenen

Onder de naam Harley Davidson Footwear worden vooral laarzen en laarsjes uitgebracht, maar er is ook wat kleinere collectie Harley Davidson schoenen. Deze schoenencollectie bestaat uit hoge en lage Harley Davidson sneakers.

Informatie Harley Davidson

Harley Davidson is een merk dat al uit 1903 stamt. Toen kwam de eerste Harley op de markt, een een-cilindermotorfiets met een vermogen van 3 pk. In de Tweede Wereldoorlog brak het Amerikaanse merk door met de Harley Davidson Liberator die in enorme aantallen door het Amerikaanse leger werd gebruikt. Ook de film Easy Rider en de populariteit bij de Hells Angels droegen er sterk aan bij dat Harley Davidson een legende werd. Evenals natuurlijk de kwaliteit en de uitstraling van de motorfietsen van dit merk.

Harley Davidson Footwear

Harley Davidson laarzen en schoenen worden sinds 1998 uitgebracht. Dat jaar werd Harley-Davidson Footwear opgericht door de schoenenfabrikant Wolverine World Wide dat wereldwijd onder licentie de Harley Davidson laarzen en schoenen ging maken en verkopen.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Harley Davidson schoenen en laarzen voor al deze Harley Davidson footwear voor dames en heren tegen de laagste prijs.