Harry’s Horse biedt alles voor ruiter en paard. Betaalbaar en van heel goede kwaliteit. Natuurlijk horen daar ook rijlaarzen bij. Harry’s Horse biedt de keuze uit vele ruiterlaarzen.

Het grote aanbod aan Harry’s Horse ruiterlaarzen kan worden onderverdeeld in kunststof rijlaarzen, leren rijlaarzen en thermolaarzen. Hieronder kijken we naar een aantal populaire Harry’s Horse rijlaarzen.

Alle hieronder te vinden paardrijlaarzen en nog meer Harry’s Horse laarzen zijn te vinden bij het overzicht met aanbiedingen alle Harry’s Horse ruiterlaarzen. Je vindt daar alle prijzen, specificaties en mogelijkheden.

Harry’s Horse Workaday ruiterlaarzen

Een mooie lederen rijlaars met een laag geperforeerd leer. Deze ruiterlaars is volledig met cambrelle gevoerd. De zool geeft veel grip tijdens het rijden en rits (met ritsbeschermer) aan de achterkant en een elastische inzet zorgen voor een bijzonder goede pasvorm.

Harry’s Horse Polo rijlaarzen

Een andere leren Harry’s Horse rijlaars is de Polo die is voorzien van een dressuurboog. Om een stillere beenligging te verkrijgen is de buitenzijde voorzien van extra stevig leer. Ook de voering is geheel van leer.
De eveneens lederen beschermflap aan de bovenzijde is makkelijk met een drukknop te openen en te sluiten. Deze zeer verzorgde rijlaars is er ook in een brede versie en in een glimmende lak-versie.

Harry’s Horse New York Junior rijlaarzen

De New York is een synthetische rijlaars met ritssluiting die is afgedekt met lak-flapje met drukknoopsluiting. Ook op de neus en de hiel van deze ruiterlaars bevinden zich lak details. De maten van deze laars stopt bij maat 40.

Een andere paardrijlaars voor junioren (tot schoenmaat 40) is de Vegas Junior. Deze synthethische rijlaars wordt gekenmerkt door een elastische veter op de wreef, een mooie suede-look kap met kristallen en lak piping. Ook op de neus is lakpiping te vinden.

Harry’s Horse Toronto thermolaarzen

Voor de koudere maanden is deze Toronto thermolaars zeer geschikt. Deze Harry’s Horse ruiterlaars is door de rubberen schoen niet alleen waterdicht en warm maar beschikt ook over reflecterende piping.

De onderzijde van deze rijlaarzen zijn van rubber, de bovenzijde van neopreen dat geruwd is zodat het lekker zacht aanvoelt. De voet is zacht gevoerd tot boven de enkel. Een comfortabele warme rijlaars.

Harry’s Horse Thermo-Rider laarzen

Nog zo’n prachtige Harry’s Horse thermolaars, maar deze heeft weer een heel ander vormgeving. De Thermo-Rider wordt gekenmerkt door een elastische vetersluiting op de wreef en drie klittenband sluitingen.

De reflectie is bij deze Harry’s Horse rijlaars te vinden op de bovenste sluiting en op de hiel van de laars.

Kijk voor alle informatie en actuele prijzen bij de eerder genoemde aanbiedingen van Harry’s Horse rijlaarzen. Je vindt daar nog veel meer goede ruiterlaarzen van dit merk voor volwassenen en kinderen.

Onderwerpen:
Harry’s horse laarzen, rijlaarzen, paardrijlaars, paardrijlaarzen, Harry Horse rijlaarzen, ruiterlaarzen, laarzen ruiter.