Hassia is een merk schoenen dat garant staat voor luxe en elegante damesschoenen en dameslaarzen. Het zijn niet alleen kwalitatief heel sterke schoenen, maar ook gezonde schoenen, met een verwisselbaar voetbed.

Hassia schoenen heeft vele wijdtematen. Maar voor welke wijdtemaat je ook kiest, de damesschoen ziet er uit alsof hij voor deze maat is ontworpen.

Online Hassia schoenen goedkoop kopen

Kijk hieronder voor de aanbiedingen van Hassia schoenen bij de beste en goedkoopste winkels voor deze damesschoenen in Nederland.

Comfortabele damesschoenen

Hassia weet bij zijn schoenen en laarzen een trendy en een klassiek uiterlijk uitstekend met elkaar te mixen tot een prachtige charmante damesschoen. Het Duitse merk schoenen maakt gebruik van luxe zachte soorten leer. De Hassia schoenen zijn volledig leergevoerd en beschikken over een zacht voetbed dat uitneembaar is. Dit maakt Hassia schoenen zeer geschikt voor het dragen van steunzolen of therapiezolen.

Het assortiment aan damesschoenen van Hassia is groot. Hassia biedt de keuze uit veterschoenen, instappers, pumps, ballerina’s, booties, enkellaarzen, korte laarzen en andere schoenen en laarzen voor dames.

Geschiedenis Hassia schoenen

De geschiedenis van schoenen gaat terug tot 1884. Toen werd de schoenfabriek Wallerstein & Liebmann opgericht die snel naam maakte met hun vernieuwende en innovatieve schoenen. Als eerste schoenfabriek van Duitsland produceerde dit moederbedrijf van Hassia schoenen zijn schoeisel mechanisch.

De merknaam Hassia wordt sinds 1949 gevoerd. Sinds de begindagen staan Hassia schoenen bekend als comfortabele schoenen van hoge kwaliteit.

Sinds 1998 maken Hassia schoenen deel uit van de Lorenz Shoe Group.


Foto: Hassia

Onderwerpen:
Hassia damesschoenen, comfortabele schoenen dames, Hassia schoenen.