Hobbs (Hobb’s) is een merk schoenen dat bekend staat om zijn trendy schoenen en laarzen. Hobbs schoenen zijn er voor dames en meisjes, maar ook voor heren en jongens.

Elegantie, een aantrekkelijk design, een uitstekende kwaliteit en vooral originaliteit zijn kenmerkend voor Hobbs schoenen en laarzen. Vooral de korte laarsjes van dit Britse merk zijn erg populair.

Deze Hobbs enkellaarsjes zijn er voor zowel vrouwen als mannen. Maar Hobbs maakt meer soorten schoenen dan alleen enkellaarzen. Onder andere veel sneakers en veterschoenen zitten er in de Hobbs collectie, maar ook sandalen en pumps, vind je in de uitgebreide collectie Hobbs schoenen. Kijk maar bij de aanbiedingen hieronder.

Hier koop je goedkoop Hobbs schoenen online

Hobbs herenschoenen

Veel Hobbs schoenen en laarzen zijn damesschoenen en dameslaarzen. Maar Hobbs heeft een sterk groeiende collectie laarzen en schoenen voor heren en jongens. Deze bestaat onder andere uit stoere veterboots, sneakers en enkellaarzen. Ook deze Hobbs schoenen en laarzen voor heren en jongens zijn bijzonder aantrekkelijk geprijsd, en evenals de damesschoenen heel goed van kwaliteit.

Hobbs damesschoenen

Voor dames is er nog veel meer keuze uit Hobbs schoenen dan voor heren. Hobbs biedt heel veel enkellaarsjes, biker boots en booties, maar ook ballerina’s, instappers, pumps, espadrilles, sandalen, sneakers, slippers, moccasins en zelfs pantoffels worden door het Britse Hobbs gemaakt. Voor dames en meisjes valt er bij Hobbs veel te kiezen.

Informatie Hobbs schoenen

De geschiedenis van Hobb’s begon in 1981 met het openen van een kledingwinkel in het Londense Hampstead. Hier werden kleding en schoenen van eigen fabricaat verkocht. Van een klein lokaal modemerk groeide Hobbs daarna uit tot een groot internationaal merk in mode en schoenen. Het is tegenwoordig zelfs één van de belangrijkste Britse fabrikanten van schoenen en kleding.

Het succes van Hobbs kwam onder andere met hun mooie damesschoenen (en later ook de Hobbs herenschoenen) van hoge kwaliteit, met een stijl die je kan omschrijven als een mix van de Britse en Italiaanse schoenen. Door deze mix van stijlen hebben Hobbs schoenen een heel eigen uitstraling, en deze uitstraling wordt door dames en heren over de hele wereld zeer gewaardeerd.

Kijk bij de hier boven genoemde aanbiedingen van Hobbs schoenen voor de aanbevolen winkels die deze prachtige Hobbs schoenen en Hobbs laarzen in Nederland tegen de laagste prijs verkopen.


Onderwerpen:
Hobbs schoenen, damesschoenen, Hobbs laarzen.