Hot Lava schoenen kun je gerust bijzondere schoenen noemen. Hot Lava is een modemerk dat zich laat inspireren door exotische culturen. De Hot Lava mode kun je omschrijven als kunstzinnig, bohemian en authentiek. Dat geldt ook voor de bijzondere Hot Lava schoenen.

Waar koop je Hot Lava schoenen?

Deze Hot Lava schoenen voor dames worden meestal via kleine boetieks aangeboden. Maar je kunt Hot Lava ook online voordelig kopen bij de To Be Dressed schoenenoutlet. Kijk daar voor mooie aanbiedingen van Hot Lava schoenen.

Informatie Hot Lava schoenen

Hot Lava is een Nederlands modemerk met het hoofdkantoor in Scheveningen, maar ook met een kantoor op Bali. Ze staan bekend om hun exotische mode van zachte stoffen, in prachtige kleuren en van natuurlijke materialen. Hot Lava werkt milieuvriendelijk en volgens het fair trade principe. Ze maken damesmode en kindermode die via high end boetieks verkocht wordt.

De Hot Lava schoenen zijn er voor dames. Deze schoenen zijn meestal in Ibiza-stijl. Kunstzinnig en zomers, met steentjes en schelpjes, De collectie omvat diverse sandalen en slippers. Prachtige damesschoenen voor de zomer. Allemaal met de hand gemaakt in kleinschalige ateliers op Bali.

De schoenen en andere mode van dit Nederlandse modemerk wordt in heel Europa verkocht, maar bijvoorbeeld ook in Dubai en op Hawaï.

Kijk bij bovenstaande winkel voor de mooiste Hot Lava schoenen met zeer hoge korting.

Zie ook: Slippers tips

Foto’s: Hot Lava

Onderwerpen
Hot Lava schoenen, dames, Hot Lava sandalen, Hot Lava slippers.