HUF schoenen zijn sneakers die hun oorsprong vinden in de skateboard-scene. Oprichter van HUF is de voormalig professioneel skateboarder Keith Hufnagel.

Alles bij HUF is gericht op skateboarders, maar de schoenen zijn ook erg populair bij jongeren die zelf nooit op zo’n board staan, maar die zich wel aangesproken voelen door de levensstijl van de skaters.

we hebben momenteel helaas geen aanbevolen winkels voor HUF sneakers in Nederland. Kijk bij de sneakers tips voor de beste en leukste alternatieven.

Over HUF sneakers

HUF is opgericht door Keith Hufnagel, een skater uit New York die in 1992 naar San Francisco verhuisde om daar professioneel skater te worden. In die stad opende hij in 2002 de eerste HUF winkel. In die tijd maakte hij zelf nog geen kleding en schoenen maar verkocht in zijn HUF winkel streetwear, schoenen en skateboardaccessoires van merken die elders vaak moeilijk verkrijgbaar waren. Deze winkel was een groot succes, en Hufnagel ging een stapje verder. Hij ging kleding, schoenen en accessoires onder zijn eigen HUF label verkopen.

HUF schoenen zijn schoenen van hoge kwaliteit die helemaal in de skateboard-scene passen. Hufnagel is dan ook nog steeds actief in het skaten en reist de hele wereld over om inspiratie voor zijn kleding, accessoires en schoenen op te doen.

Onderwerpen
HUF schoenen, streetwear, HUF sneakers, HUF footwear