Je zou het gezien de naam niet verwachten, maar Iceberg is een Italiaans modemerk. Iceberg maakt luxe designer mode waaronder ook Iceberg schoenen. Vooral de Iceberg sneakers zijn veel geroemd en populair.

Kijk hier voor Iceberg schoenen tegen opvallend lage prijzen

Bij de onderstaande online winkels hebben ze interessante aanbiedingen van Iceberg schoenen. Kijk daar voor de mooiste Iceberg sneakers en andere Iceberg schoenen tegen de laagste prijzen.

Over Iceberg

Iceberg is een label van een Italiaans modehuis dat in 1962 is opgericht door het echtpaar Silvio en Giuliana Gerani. Iceberg maakt deel uit van het Gilmar concern. Het hoofdkantoor van Iceberg staat in het Italiaanse San Giovanni in Marignano, maar Iceberg heeft winkels en andere vestigingen over de hele wereld.

Iceberg begon ooit met het maken van gebreide kleding. Sinds 1974 gebruiken ze de naam Iceberg en verkopen ze sportkleding. Het modemerk was één van de eerste die sportkleding als vrijetijdskleding op de markt bracht en het merk sloeg de vleugels uit naar ondermeer jeans en leren kleding.

Tegenwoordig bestaat het aanbod van Iceberg uit casual kleding, schoenen, tassen, zonnebrillen en luchtjes. De collectie Iceberg schoenen bestaat voor het overgrote deel uit modieuze sneakers, meestal gericht op heren.

Kijk bij de eerder genoemde aanbevolen verkooppunten van Iceberg schoenen voor alle mooie sneakers en andere schoenen van dit merk en hun (laagste) prijs.

Zie ook: Meer goede sneakers
Foto’s: Iceberg
 
Onderwerpen:
Iceberg sneakers, heren, Iceberg schoenen, mannen.