IKKS is een Frans modemerk dat kleding en schoenen voor dames, heren, meisjes en jongens maakt. Oprichter Gérard Legoff had zijn merk in 1987 de naam X willen geven maar mocht deze bedrijfsnaam in Frankrijk niet registreren.

Maar Legoff liet zich niet kennen. Nu komt deze trendy en modieuze kleding en schoenen onder de naam IKKS op de markt.

Unieke schoenen en mode

IKKS wordt vooral geprezen om hun originele schoenen en mode. Het merk heeft een heel eigen uitstraling en komt met innovatieve producten. Ze weten soms verschillende soorten en stijlen schoenen te combineren tot een heel bijzondere schoen.

IKKS schoenen in Nederland kopen

Ook in Nederland komen we IKKS schoenen steeds vaker tegen. Zowel voor kinderen als voor volwassenen. Kijk hier voor aanbiedingen van IKKS schoenen en andere IKKS mode.

Steeds ruimere keuze uit IKKS schoenen

IKKS is vooral groot in kinderkleding en in kinderschoenen, maar er komen de laatste jaren steeds meer en meer IKKS schoenen voor dames en heren op de markt, evenals IKKS kleding voor volwassenen. Evenals de kleding zijn de schoenen en laarzen van IKKS trendy en zitten ze comfortabel.

Informatie IKKS schoenen

Aanvankelijk was IKKS een echt kindermerk. Ze maakten in de beginjaren uitsluitend kinderkleding en kinderschoenen. Pas in 1999, 12 jaar na de start van het merk, gaat IKKS mondjesmaat ook kleding en schoenen voor volwassenen maken. Eerst voor vrouwen, de mannen moesten zelfs tot 2003 wachten voor ze IKKS schoenen kunnen kopen.

Maar het aanbod aan IKKS schoenen en laarzen voor volwassenen is nu ook heel groot, en we komen deze IKKS schoenen ook steeds vaker tegen bij de schoenenwinkels en modewinkels in Nederland en België.

Kijk maar bij de aanbiedingen van IKKS schoenen en IKKS mode hierboven.

Onderwerpen:
IKKS schoenen, Nederland, IKKS mode, IKKS laarzen.