Inkkas is een fabrikant van heel bijzondere schoenen. Zoals de naam Inkkas al aangeeft zijn het schoenen die in Zuid-Amerika worden gemaakt. De prints van Inkkas schoenen zijn geïnspireerd op oude motieven van de Inka-indianen.

De collectie Inkkas schoenen bestaat vooral uit sneakers en instappers. Deze zijn er zowel voor dames als heren.

Inkkas schoenen online kopen

Deze schoenen zien er heel bijzonder uit, maar zijn heel betaalbaar. Kijk bij de aanbiedingen van Inkkas schoenen voor alle prijzen en modellen.

Helaas hebben we op dit moment geen aanbevolen winkels voor Inkkas schoenen in Nederland. Gebruik de Schoenmaatvinder om andere leuke schoenen in jouw maat te vinden.

Klassieke Peruaanse schoenen als basis

De ontwerper Danny Ben-Nun maakte in 2012 een rondreis door Zuid-Amerika. Op een lokale markt in Peru maakte hij kennis met schoenen gemaakt van authentieke lokale schoenen. Nun was zeer onder de indruk van de schoonheid en stijl van deze originele Peruaanse schoenen en wilde deze aan de wereld tonen.

Made in Peru

Hij vond de lokale producenten van deze bijzondere schoenen en ze besloten samen schoenen voor de westerse markt te ontwikkelen en daar onder de naam Inkkas uit te brengen. Deze Inkkas schoenen worden in Peru met de hand gemaakt met het grootste respect voor het milieu en de lokale arbeiders. Deze worden overal ter wereld verkocht, van Tokyo tot Los Angeles.

Het hoofdkantoor van Inkkas is te vinden in Brooklyn, New York. Nun had slechts vijf jaar nodig om van een idee een succesvolle schoenenproducent te maken met publicaties in de meest toonaangevende modebladen en verkopen in belangrijke schoenenwinkels.

Met Inkkas heb je een heel bijzondere schoenen aan je voeten. Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor alle modellen en prijzen.

Foto’s: Innkas

Onderwerpen:
Innkas schoenen, Innkas sneakers, instappers, Inka schoenen uit Peru.