Iron Fist moet wel zo’n beetje de minst toepasselijke merknaam ooit zijn. Bij Iron Fist schoenen denk je waarschijnlijk aan met ijzeren studs en punten beklede motorlaarzen, maar in werkelijkheid zijn Iron Fist schoenen vooral kleurrijke damesschoenen, zoals pumps en sandalen. Schoenen die ook voor veganisten geschikt zijn. Alternatief en origineel.

De naam Iron Fist is geleend van het gelijknamige nummer van de Britse rockband Motörhead. Iron Fist is dan ook een modemerk dat zich vooral op rockers richt. Ze doen dat echter niet met zware zwarte schoenen en kleding, maar juist met felle kleuren. Soms zelfs neon-achtig. Tussen al deze kleuren zijn echter wel horror-symbolen zoals schedels te vinden. Veel designs doen aan felgekleurde tatoeages denken.

Kijk bij de aanbiedingen van Iron Fist schoenen wat er in Nederland en België online allemaal aan Iron Fist schoenen besteld kan worden. Hoewel Iron Fist ook herenschoenen maakt betreft dat in de meeste gevallen damesschoenen in opvallend gekleurde designs.

Hoewel Iron Fist zich in eerste instantie richt op rockers en popsterren (onder andere Avirl Lavigne, Tokio Hotel en Papa Roach zijn fans van het merk) zijn Iron Fist schoenen ook heel populair bij skaters, BMX’ers en andere hippe sporters. Dat betekent overigens niet dat deze schoenen heel geschikt zijn om op te sporten.

Iron Fist schoenen worden altijd van niet dierlijke materialen gemaakt en zijn daardoor geschikt voor veganisten.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Iron Fist schoenen wat dit originele Britse modemerk allemaal aan bijzondere schoenen te bieden heeft.

Onderwerpen:
Iron Fist schoenen, Iron Fist pumps.