Jacky Luxury is een Nederlands modemerk dat ook heel mooie damesschoenen maakt. Jacky Luxury schoenen zijn modieuze sneakers of enkellaarsjes.

Jacky Luxury schoenen zijn sportief maar ook heel modieus met een luxe uitstraling. De kwaliteit van Jacky Luxury schoenen is goed en de sneakers en laarsjes zijn heel betaalbaar.

Saai zijn Jacky Luxury schoenen geenszins. Coole prints en originele vondsten maken de Jacky Luxury schoenen tot opvallende damesschoenen. Studs en andere details geven de schoenen en laarzen een stoer en eigenzinnig tintje. Jacky Luxury schoenen zijn echte eyecatchers.

Wil je zien hoe Jacky Luxury schoenen er uitzien? Wat deze unieke damesschoenen kosten? Of wil je voordelig Jacky Luxury schoenen aanschaffen? Kijk dan bij de aanbiedingen van Jacky Luxury schoenen.

Informatie Jacky Luxury schoenen

Het gezicht van Jacky Luxury is het bekende fotomodel Kim Feenstra. Dit geeft wel aan dat Jacky Luxury een merk is dat aan de weg timmert. Hip, stoer en betaalbaar zijn de kernwoorden waaronder het merk in de modewereld bekend is. Ook wordt de kwaliteit van de kleding en schoenen van Jacky Luxury veel geroemd.

Jacky Luxury is niet alleen in Nederland steeds populairder aan het worden, ook internationaal wordt het een steeds bekendere naam. Het label is in 2007 door Pure Fashion Wear uit Zwanenburg opgericht. Pure Fashion Wear is ook de eigenaar van het Costa Fashion label.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen om te zien wat er allemaal aan Jackt Luxury schoenen en laarzen te koop is en om te zien wat deze unieke damesschoenen en dameslaarzen kosten.

Onderwerpen:
Jacky Luxury schoenen, Jacky schoenen, Jacky Luxury sneakers.