Joma sportschoenen zijn bij het grote publiek minder bekend dan de schoenen van concurrenten als Adidas, Puma en Nike, maar dat neemt niet weg dat het Spaanse Joma voetbalschoenen en andere sportschoenen van hoge kwaliteit maakt.

Joma sportschoenen voor de zaal en in het veld behoren tot de beste sportschoenen die je kunt kopen. Het Spaanse Joma is vooral groot in voetbalschoenen.

De beste winkels voor Joma schoenen

Hoewel Joma wereldwijd tot de 10 grootste sportmerken behoort is het merk relatief onbekend in Nederland. Maar ook in ons land kun je online de Joma voetbalschoenen en andere Joma sportschoenen kopen.

Kijk bij de aanbiedingen sportschoenen van onderstaande online winkels waar je Joma schoenen goedkoop kunt kopen.

Zie ook:

Joma sportschoenen sinds 1965

De Joma-oprichter Fructuoso López was pas 18 jaar oud toen hij in 1965 zijn sportmerk oprichtte. Deze fanatieke sportliefhebber stelde het zich als doel de optimale sportschoenen te ontwikkelen, en de schoenen die hij maakte werden enthousiast ontvangen. De eerste Joma sportschoenen maakte López nog persoonlijk met zijn handen, maar al snel groeide zijn bedrijfje uit tot een groot sportmerk. Na verloop van tijd mocht hij topvoetballers, topatleten, toptennissers en enkele van de grootste voetbalclubs tot zijn klanten rekenen.

Om de grote Zuid Amerikaanse markt beter te kunnen bereiken vestigde het merk zich zelf in Mexico en inmiddels zijn Joma schoenen officieel te koop in meer dan 70 landen verspreidt over de hele wereld. In Europa, Noord en Zuid Amerika en Azië is het Spaanse Joma een grote speler. Joma behoort inmiddels tot de top 10 van grootste sportmerken ter wereld.

Maar in Nederland is het een vrij onbekend merk. Maar deze goede Joma voetbalschoenen en andere Joma schoenen zijn te koop via de bovenaan genoemde aanbevolen online winkels.


Onderwerpen:
Joma sportschoenen, Joma schoenen, sport, Joma voetbalschoenen.