Kamik snowboots komen uit een land waar dit soort laarzen vaak hard nodig zijn, namelijk Canada. Kamik snowboots worden daar al sinds 1898 gemaakt.

Naast snowboots maakt Kamik ook andere outdoor-schoenen en outdoor-laarzen zoals sandalen, slippers en regenlaarzen. Deze Kamik schoenen en laarzen worden gemaakt voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes.

Kamik schoenen en laarzen goedkoop kopen

Kamik laarzen, outdoorschoenen en snowboots zijn van hoge kwaliteit, maar de prijzen vanĀ  deze boots vallen reuze mee. Kijk maar bij de aanbiedingen van Kamik schoenen bij de belangrijkste Nederlandse winkels die je hier onder vindt.

Kamik snowboots en andere Kamik laarzen en schoenen zijn gebaseerd op de Inuit, de oorspronkelijke bewoners van het noorden van Canada. Het logo van Kamik is een Inukshuk, een stenen monument van de Inuit dat vroeger als wegwijzer dienst deed op de ijsvlakten van Canada. Boven deze Inukshuk bevindt zich in het logo van Kamik een walvis-balein.

Voorloper van Kamik was het in 1898 opgerichte Charron Manufacturing. William Cook nam het bedrijf in 1932 over (midden in de grote crisis) en zorgde er voor dat het bedrijf zich helemaal ging specialiseren in outdoor-schoenen. De familie Cook is nog steeds eigenaar van Kamik.

Het grootste deel van de Kamik laarzen en schoenen wordt gemaakt in Canada of de Verenigde Staten.

Kijk voor de Kamik laarzen en schoenen tegen een lage prijs bij de aanbiedingen van de bovenaan genoemde aanbevolen winkels voor Kamik schoenen.

Zie ook: Tips en aanbiedingen snowboots

Foto’s: Kamik

Onderwerpen:
Kamik snowboots, outdoorschoenen, Kamik laarzen, dames, heren, kinderen kamik schoenen.