KangaROOS schoenen hebben hun naam niet zo maar gekregen. De sneakers van dit sportieve Amerikaanse merk hebben namelijk een overeenkomst met een kangaroo, ze zijn voorzien van een klein zakje waarin je kleine voorwerpen kunt opbergen.

Zo kun je in KangaROOS sneakers en veel andere KangaROOS schoenen bijvoorbeeld je sleutels, medicijnen of wat geld veilig opbergen. Jongeren willen er nogal eens hun condooms in bewaren.

KangaROOS schoenen bestaan al sinds eind jaren 70 en zijn sinds de jaren 80 ook in Europa te koop. En dat is maar goed ook, want KangaROOS was een verrijking van de schoenenmarkt. Vooral de KangaROOS sneakers groeide uit tot schoenen die erg populair en gewild waren.

Kangaroos sneakers en Kangaroos schoenen

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van KangaROOS schoenen wat voor sneakers en andere schoenen het Amerikaanse schoenmerk allemaal in Nederland en Belgiƫ verkoopt. Hier koop je alle Kangaroos schoenen goedkoop.

Sneakers en andere Kangaroos schoenen

Waaruit bestaat het aanbod aan Kangaroos schoenen? Dat verschilt heel erg per winkel. Sneakers is het meest populaire soort schoen bij Kangaroos. Veel winkels die Kangaroos verkopen hebben alleen de Kangaroos sneakers in de aanbieding. Ook zijn er diverse winkels die alleen Kangaroos kinderschoenen verkopen.
Maar Kangaroos maakt meer soorten schoenen. Ook ballerina’s, booties, klittenbandschoenen, laarzen, sandalen, snowboots, wandelschoenen en sportschoenen zoals voetbalschoenen worden door Kangaroos gemaakt.
KangaROOS is in de loop der tijd steeds meer verschillende schoenen en laarzen gaan maken. Zodoende is het steeds meer een groot algemeen schoenmerk aan het worden dan een producent van alleen sneakers. Kangaroos maakt schoenen en laarzen voor heren, dames en kinderen (jongens en meisjes).

Informatie Kangaroos

KangaROOS werd in 1979 opgericht door de Amerikaanse architect en hardloopfanaat Bob Gamm. Omdat hij altijd moeite had geld en sleutels mee te nemen tijdens het joggen bedacht hij sneakers met een zakje. Aanvankelijk maakte hij de sneakers voor eigen gebruik, maar het idee was zo’n succes dat Kangaroos een paar jaar later een schoenmerk was dat 700.000 paar sneakers per maand fabriceerde!

In de jaren 80 nam de Duitse schoenfabrikant Bernd Hummel KangaROOS over. Onder de nieuwe leiding maakt het merk naam met technische innovaties zoals een door de NASA ontwikkeld dempingsysteem en ook in de sportwereld werd KangaROOs een grote naam. Veel KangaROOS schoenen worden tegenwoordig in Duitsland ontwikkeld en gemaakt.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Kangaroos schoenen bij de beste online schoenenwinkels die deze sneakers en andere schoenen goedkoop verkopen.

Zie ook: Goede schoenmerken

Foto’s: Kangaroos
Onderwerpen:
Kangaroos schoenen, Kangaroos sneakers, kinderschoenen, dames, heren, jongens, meisjes, kinderen.