Keen schoenen zijn bijzondere sterke en sportieve schoenen. Het Amerikaanse schoenenmerk is dan ook een echt outdoor-merk. In hun assortiment schoenen vind je vooral wandelschoenen, watersportschoenen, sneakers, snowboots, sportschoenen en sandalen met een verstevigde neus. Allemaal outdoor schoenen dus, waarvan de Keen sandalen het meest bekend en populair zijn

Hier kun je Keen schoenen goedkoop online kopen

Voor de aanschaf van Keen schoenen raden we onderstaande winkels aan.

Al deze winkels hebben een goed en groot assortiment Keen schoenen en bieden deze wandelschoenen, sandalen, snowboots en andere Keen schoenen goedkoop aan.

Het assortiment schoenen van deze kwaliteitsschoenen wordt steeds breder. Zo maakt Keen tegenwoordig naast wandelschoenen, outdoor sandalen en snowboots ook slippers en zelfs sloffen. Er zijn Keen schoenen voor heren, dames en kinderen. Zowel voor jongens als voor meisjes.

Ondanks hun hoge kwaliteit zijn veel Keen schoenen vriendelijk geprijsd. Vooral als je ze met korting kunt kopen. Kijk bij de aanbiedingen van Keen schoenen bij de hier boven genoemde winkels voor Keen schoenen bij de Nederlandse winkels tegen de laagste prijs.

Informatie Keen schoenen

Keen Footwear is een jong merk. Keen bestaat pas sinds 2003 maar heeft snel de markt veroverd met zijn outdoor schoenen van hoge kwaliteit. De eerste Keen schoenen waren vijf modellen sandalen, maar tegenwoordig maakt Keen zoveel modellen schoenen dat we de tel zijn kwijtgeraakt.

Het meest kenmerkende aan Keen schoenen is de verstevigde neus die de tenen beschermd. Deze beschermende neus is op alle Keen schoenen aanwezig. Toen Keen in 2003 van start ging was dat met een revolutionaire sandaal die de tenen van de drager kon beschermen, de Keen Newport sandaal. Met deze sandaal met beschermende neus vestigde Keen meteen zijn naam. En de Keen Newport sandalen zijn nog steeds zeer populaire outdoor-sandalen.

Naast de herenschoenen en damesschoenen zijn ook de Keen kinderschoenen bekend en populair. En dan met name de stevige sterke Keen kindersneakers en kindersandalen. Dit zijn heel sterke schoenen die tegen intensief gebruik kunnen. Sneakers en sandalen waarin lekker gespeeld kan worden.

Kijk bij de eerder genoemde online winkels om Keen schoenen goedkoop aan te schaffen.

Zie ook: Aanbiedingen beste wandelschoenen

Foto’s: Keen

Onderwerpen
Keen wandelschoenen, Keen kinderschoenen, wandelsandalen, Keen sandalen, dames, heren, kindersandalen, outdoor schoenen.