Wist je dat het  modeconcern Kiabi online een groot aantal schoenen en laarzen voor dames, heren, meisjes, jongens en baby’s aanbiedt? Dit zijn vaak mooie modieuze schoenen en laarzen die tegen opvallend lage prijzen worden aangeboden. Kiabi wordt vaak met Primark vergeleken. Hier meer informatie over Kiabi schoenen.

Enkellaarsjes, sneakers, pantoffels, instappers, sandalen, pumps, kantoorschoenen, sportschoenen,… Kiabi heeft het allemaal. Meer dan 600 verschillende modellen. Mooi en modieus (Kiabi is een Frans merk, die houden van mode), en heel betaalbaar.

Tip: Kijk bij de tips, informatie en aanbiedingen schoenen voor al het aanbod aan goede schoenen en laarzen in Nederland en België. Met alle merken en alle goede winkels, per soort schoen.

De schoenen en mode van Kiabi in Nederland online kopen

In Nederland zijn Kiabi schoenen alleen online te koop omdat Kiabi in ons land nog geen vestigingen heeft. Maar geen probleem! De Kiabi webshop is wel in Nederland actief. Kijk daar wat dit modeconcern allemaal aan mooie schoenen, laarzen en kleding in Nederland en België online kan leveren.

Informatie Kiabi

Kiabi is een Frans winkelconcern dat inmiddels actief is in 10 landen (waaronder België), online en met meer dan 500 winkels.

De eerste Kiabi winkel werd in 1978 in Frankrijk geopend. In 1993 ging Kiabi voor het eerst internationaal met met een winkel in Spanje en sinds 2000 zijn ze online actief met een webwinkel. Van deze webwinkel werd in 2012 een versie voor Nederland en België geopend. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Kiabi schoenen wat voor Kiabi schoenen en laarzen er allemaal in deze Nederlands / Belgische website te koop zijn.

In Nederland is Kiabi nog uitsluitend online actief.

Naast schoenen en laarzen levert Kiabi ook alle andere soorten mode en mode-accessoires. Ook deze vind je via bovengenoemde Kiabi aanbiedingen.

Onderwerpen:
Kiabi Nederland, winkel, winkels, Belgie, Frankrijk, schoenen.